Koľko stojí Cozmo na Amazone?
Koľko stojí Cozmo na Amazone?

Video: Koľko stojí Cozmo na Amazone?

Video: Koľko stojí Cozmo na Amazone?
Video: OD NULE DO $1,000,000 ZA 6 MJESECI AMAZON PRODAJA 2024, Apríl
Anonim

Robota je určené pre deti od ôsmich rokov bude v októbri predávať za 180 dolárov, pričom predobjednávky začínajú dnes. To je drahé, keď vezmete do úvahy pretekársky balík Overdrive od Anki je len 150 dolárov. Ale tvrdí spoločnosť Cozmo's vďaka pokročilému softvéru a vysokokvalitnému hardvéru sa to oplatí.

Keď to vezmeme do úvahy, stojí Cozmo za tie peniaze?

Áno, Cozmo je trochu drahý, ale zabaví deti celé hodiny, kým sa učia o kódovaní a umelej inteligencii. Už len to robí tohto malého robota hodnotu veľká cenovka.

Tiež viete, aká je cena Cozmo v Indii? Oficiálne cena je 11688,55 indický Iba rupia. 1,0 z 5 hviezdičiek Na produkt účtujete viac ako 150 % daň Na produkt účtujete viac ako 150 % daň.

Podobne, koľko stojí hračkársky robot?

Skladom. Toto hračka je to tak veľa zábava. Moje deti sa o neho bijú! Je dostatočne jednoduchý na používanie pre 5-ročné dieťa, ale je to tak veľa viac môžeme robiť s ním a viem, že sa budeme učiť ďalšie roky.

Najlepšie vybrané produkty a recenzie.

Cenník: $159.99
Cena: $127.99
Ušetríte: $32.00 (20%)

Môžete si ešte kúpiť Cozmo?

Ale prestali vyrábať. To znamená, že posledný Cozmo a produkty Vector, ktoré zostali v obchodoch a online, sú pravdepodobne posledné svojho druhu k dispozícii. Takže sú to druh ohrozeného druhu! Cozmo je stále bude silný.

Odporúča: