Ako nájdem názov svojej databázy Magento?
Ako nájdem názov svojej databázy Magento?

Video: Ako nájdem názov svojej databázy Magento?

Video: Ako nájdem názov svojej databázy Magento?
Video: How To Find MySQL Database Name of Wordpress Website in Cpanel 2024, Marec
Anonim

Mali by ste byť schopní skontrolovať a miestne. xml súbor v app/etc/. Názov databázy by mali byť uvedené okolo a uprostred a súbor a mal by vypísať názov databázy ako aj ďalšie užitočné informácie.

Ako nájdem názov svojej databázy Magento 2?

➤ Prejdite do hlavného priečinka obchodu a otvorte env. php v priečinku app/etc. Nájdite ďalší kód, kde názov_databázy je aktuálny názov databázy ktoré používate pre svoje Magento 2 obchod. Pozrite si kód na Gist.

A akú databázu používa Magento? Na rozdiel od iných platforiem, Používa Magento a databázy model EAV. Silnou stránkou tohto modelu je jeho flexibilita použitie nehnuteľnosť, ktorá je pre webovú stránku elektronického obchodu veľmi dôležitá.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako získam prístup k databáze Magento?

Prístup môj Magento databáza : Takže existujú tri spôsoby prístupová databáza : Prihláste sa do cPanelu a kliknite na phpmyadmin prístup do DB . Požiadajte hostiteľa o Databáza priamu URL a použite svoju DB užívateľské meno, heslo do prístup do DB . stiahnite si softvér tretích strán, ako je napríklad pracovný stôl mysql prístup do DB.

Kde je konfiguračný súbor Magento?

Názov databázy konfiguračný súbor z Magento je miestny. xml, otvorte svoj súbor správcu klienta a prejdite na: < Magento inštalačný priečinok>/app/etc/local. xml.

Odporúča: