Sú kovové notebooky lepšie?
Sú kovové notebooky lepšie?

Video: Sú kovové notebooky lepšie?

Video: Sú kovové notebooky lepšie?
Video: Как выводят маток в Германии: о нуклеусах и матках породы #карника 2024, Smieť
Anonim

Kovový notebook podvozok je oveľa pevnejší a odolnejší. Znesie aj tvrdšiu manipuláciu. Plastový podvozok je ľahší, môže byť dosť pevný a oveľa jednoduchší na výrobu. Kovové podvozok musí byť opracovaný z bloku hliníkovej alebo horčíkovej zliatiny a vyrobený do požadovaného tvaru.

Podobne sú lepšie hliníkové notebooky?

hliník zliatiny sú zvyčajne pevnejšie ako plasty, najmä ak sa používajú v dizajnoch unibody. hliník tiež veľa vedie teplo lepšie ako plast, takže niektoré notebooky náchylné na nepríjemné prehrievanie.

sú notebooky vyrobené z plastu? Takmer všetky notebooky sú pod hranicou 300 plast . The laptop kryt je vyrobené polymérnych kompozitov vystužených uhlíkovými vláknami. Použité polyméry sú polyetyléntereftalát (PET), polyamid (PA) a akrylonitrilbutadiénstyrén/polykarbonát (ABS/PC). Uhlíkové vlákna sú ľahké a pružné materiály.

Okrem toho sú notebooky vyrobené z kovu?

Kovy . veľa laptop telá sú vyrobené prvku hliník, ktorý sa používa pre svoju nízku hmotnosť, pevnosť a vzhľad. Oceľ je tiež bežným materiálom pre konštrukčné podporné komponenty a hardvér, ako sú skrutky; oceľ je väčšinou železo, ale obsahuje aj prvky uhlík a nikel.

Z akého materiálu je notebook vyrobený?

Prenosné počítače sú z rôzne druhy plastov, kompozitov, polovodičov a kovov. Všetko závisí od komponentu. Vonkajší obal je bežne z ABS plast alebo zliatiny horčíka. Základná doska je vyrobený z sklom vystužená vysokoteplotná epoxidová živica.

Odporúča: