Ako môžem používať Xcode na svojom Macu?
Ako môžem používať Xcode na svojom Macu?

Video: Ako môžem používať Xcode na svojom Macu?

Video: Ako môžem používať Xcode na svojom Macu?
Video: How to TRANSFER PHOTOS from an iPhone or iPad to a Mac or Windows Computer 2024, Smieť
Anonim

Inštaluje sa Xcode na Levovi

Mal by sa spustiť automaticky a Aplikácia „App Store“je zapnutá váš Mac a zober si ťa Xcode stránku. Kliknite na a tlačidlo "Zadarmo" a potom kliknite na " Inštalácia Aplikácia." Raz a inštalácia je dokončená, prejdite na tvoj priečinok Applications a dvakrát kliknite na Xcode , potom Inštalácia akékoľvek požadované komponenty, ak o to požiadate.

Potrebujem tiež Xcode na svojom Macu?

Xcode Požiadavky Xcode je k dispozícii iba pre počítače Mac, ale pre používateľov PC existujú aj alternatívne možnosti. Často dostávam aj otázku, či vieš behať Xcode na iPade a bohužiaľ odpoveď je nie. Vyžaduje macOS 10.14. 4 alebo novší a 7,6 GB miesta na pevnom disku.

Navyše, prichádza Mac s Xcode? Xcode je zahrnutý zadarmo s Mac OS X 10.3 alebo novší a nebude fungovať so staršími systémami. Xcode je nie je predinštalovaný, ale je príde na CD alebo DVD zahrnuté s akýmkoľvek Mac.

Podobne, ako si stiahnem Xcode pre Mac?

  1. Krok 0: Skontrolujte verziu svojho mac OS. Budeme používať najnovšiu verziu Apple Xcode 11 na programovanie aplikácií pre iOS 13 a spúšťanie našich aplikácií vo vstavanom simulátore iOS od Xcode.
  2. Krok 1: Otvorte App Store.
  3. Krok 2: Vyhľadajte Xcode.
  4. Krok 3: Nainštalujte Xcode.
  5. Krok 4: Spustite Xcode.

Čo sa stane, ak odinštalujem Xcode?

Kedy toto sa stane potrebujete vyčistiť Xcode úplným odstránením starých súborov vyrovnávacej pamäte a samotnej aplikácie pred vykonaním nového Xcode Inštalácia. Toto nie odinštalovať Xcode celú aplikáciu, iba jej časti. Vyrovnávacie pamäte, podporné súbory, vaše staré zostavy a tak ďalej – zostanú na vašom disku vo viacerých adresároch a knižniciach.

Odporúča: