Čo je brána AWS API?
Čo je brána AWS API?

Video: Čo je brána AWS API?

Video: Čo je brána AWS API?
Video: 33. Napojení přes API - co je to API 2024, Smieť
Anonim

Amazon Brána API je AWS služba na vytváranie, publikovanie, údržbu, monitorovanie a zabezpečenie REST a WebSocket API v akomkoľvek rozsahu. API vývojári môžu vytvoriť API ten prístup AWS alebo iné webové služby, ako aj údaje uložené v AWS Cloud. Brána API vytvára ODPOČINOK API že: Sú založené na

V súvislosti s tým, aké je použitie brány API v AWS?

Amazon Brána API je plne spravovaná služba, ktorá vývojárom uľahčuje vytváranie, publikovanie, údržbu, monitorovanie a zabezpečenie API v akomkoľvek rozsahu. API fungujú ako „predné dvere“pre aplikácie na prístup k údajom, obchodnej logike alebo funkciám z vašich backendových služieb.

Následne je otázkou, čo je API brána Amazon? Amazon API brána vám umožňuje vytvoriť a nasadiť vlastný REST a WebSocket API v akomkoľvek rozsahu. Môžete vytvoriť robustné, bezpečné a škálovateľné API ten prístup AWS alebo iných webových služieb, ako aj údajov, ktoré sú uložené v AWS Cloud.

Čo je to brána API?

An API brána je API nástroj na správu, ktorý je umiestnený medzi klientom a súborom backendových služieb. An API brána funguje ako reverzný proxy na akceptovanie všetkých aplikačných programovacích rozhraní ( API ) hovory, agregovať rôzne služby potrebné na ich splnenie a vrátiť príslušný výsledok.

Je brána AWS API bez servera?

Portál pre vývojárov je úplne bez servera aplikácie. Využíva Amazon Brána API , Amazon Cognito User Pools, AWS Lambda, Amazon DynamoDB a Amazon S3. Bez servera architektúry vám umožňujú vytvárať a spúšťať aplikácie bez toho, aby ste museli zriaďovať, škálovať a spravovať akékoľvek servery.

Odporúča: