Obsah:

Ako otvorím starú stránku v Pages?
Ako otvorím starú stránku v Pages?

Video: Ako otvorím starú stránku v Pages?

Video: Ako otvorím starú stránku v Pages?
Video: 👑 ФАРМИМ ХАЛЯВУ в НОВОМ ИВЕНТЕ на MYCSGO - ЕСТЬ ли СМЫСЛ? | МАЙ КС ГО | MYCSGO Промокод 2024, Smieť
Anonim

Otvorené existujúci dokument v Stránky

Otvorené dokument na Macu: Pre a Stránky dokumentu, dvakrát kliknite na názov dokumentu alebo miniatúru alebo ho presuňte na Stránky ikonu v priečinku Dock alebo Applications. V prípade dokumentu programu Word ho presuňte na Stránky ikona (dvojitým kliknutím na súbor otvoríte Word, ak máte túto aplikáciu)

Podobne, ako prevediem súbor Pages do programu Word?

Exportovanie súboru Pages vo formáte Word z Macu s aplikáciou Pages

  1. Otvorte súbor Pages, ktorý chcete previesť/uložiť do formátu Word, do aplikácie Pages pre Mac OS X.
  2. Prejdite do ponuky „Súbor“a vyberte „Exportovať do“a potom zo zoznamu podponuky vyberte „Word“.

Následne je otázkou, ako získam stránky na svojom starom Macu? Ak máte starší Mac , ešte môžeš stiahnite si iWork aplikácie Stránky , Keynote a Numbers úplne zadarmo. Kancelársky balík od Apple pracujem stojí 19,99 USD za aplikáciu ( Stránky , Numbers a Keynote) na Mac , ale ak ste si kúpili počítač s OS X po septembri 2013, Apple vám ušetrí 60 dolárov a aplikácie vám dá zadarmo.

Môžem si stiahnuť aj staršiu verziu stránok?

Možno ešte nájdete starý iWork na eBay alebo Amazon. Apple si ponecháva iba posledné vydanie aktuálneho Stránky dostupné v OS X App Store. Toto nahrádza predchádzajúce nákupy a nie je možné získať žiadne umiestnenie spoločnosti Apple staršie verzie stránok.

Môžete obnoviť neuložený dokument stránok?

Komu zotaviť sa tvoj neuložené stránky dokumentov na vašom Macu, môžeš prejdite na Finder a vyskúšajte. Kým do zotaviť sa a stratený /zmazané Stránky dokumentu , môžete robiť úspešne s pomocou EaseUS Data zotavenie Sprievodca, výkonné a obľúbené dáta zotavenie nástroj alebo stroj času. Obnovte dokument s neuloženými stranami.

Odporúča: