Môžem použiť sémantické používateľské rozhranie s bootstrapom?
Môžem použiť sémantické používateľské rozhranie s bootstrapom?

Video: Môžem použiť sémantické používateľské rozhranie s bootstrapom?

Video: Môžem použiť sémantické používateľské rozhranie s bootstrapom?
Video: CS50 2013 - Week 9, continued 2024, Smieť
Anonim

Štruktúra Sémantické používateľské rozhranie komponentov je oveľa náročnejšie ako Bootstrap , ako aj proces inštalácie. Zatiaľ čo Bootstrap poskytuje iba jednu základnú tému, Sémantické používateľské rozhranie obsahuje vo svojom základnom balíku viac ako 20+ tém, okrem súborov CSS, JS a fontov. Obsahuje aj konfiguračné súbory Composer, Bower a Gulp.

Otázkou tiež je, či je sémantické používateľské rozhranie lepšie ako bootstrap?

Štruktúra Sémantické používateľské rozhranie komponentov je oveľa náročnejšie ako Bootstrap , ako aj proces inštalácie. Zatiaľ čo Bootstrap poskytuje iba jednu základnú tému, Sémantické používateľské rozhranie zahŕňa viac než 20+ tém v základnom balíku, okrem súborov CSS, JS a fontov. Obsahuje aj konfiguračné súbory Composer, Bower a Gulp.

Možno sa tiež opýtať, čo je sémantické používateľské rozhranie? Sémantické používateľské rozhranie je moderný front-end vývojový rámec, poháňaný LESS a jQuery. Má elegantný, jemný a plochý dizajn, ktorý poskytuje ľahký používateľský zážitok. Podľa Sémantické používateľské rozhranie cieľom rámca je umožniť dizajnérom a vývojárom „vytvorením jazyka na zdieľanie UI ”.

Pokiaľ ide o toto, je sémantické používateľské rozhranie bezplatné?

Sémantické používateľské rozhranie je a zadarmo open source projekt, ktorý sa už používa vo viacerých rozsiahlych produkčných prostrediach.

Je bootstrap sémantický?

Bootstrap je najpopulárnejší rámec HTML, CSS a JS na vývoj responzívnych, prvých mobilných projektov na webe. Na druhej strane, Sémantický Používateľské rozhranie je podrobne opísané ako „Knižnica komponentov používateľského rozhrania implementovaná pomocou súboru špecifikácií navrhnutých na základe prirodzeného jazyka“.

Odporúča: