Obsah:

Ako vyberiete viacero rezov vo Photoshope?
Ako vyberiete viacero rezov vo Photoshope?

Video: Ako vyberiete viacero rezov vo Photoshope?

Video: Ako vyberiete viacero rezov vo Photoshope?
Video: How to Split an Image in Adobe Photoshop 2024, Smieť
Anonim

Vyberte jeden alebo viac plátky

Vyberte a Slice Select a kliknutím so stlačeným klávesom Shift pridajte plátky k výber . Vyberte a Slice Select v dialógovom okne Uložiť pre web a zariadenia a kliknite na tlačidlo Auto plátok alebo mimo oblasti obrázka a potiahnite cez plátky chceš vyberte

Ako teda vystrihnem výber vo Photoshope?

Vyberte Upraviť > Vymazať alebo stlačte Backspace (Windows) alebo Delete (Mac OS). Komu rezať a výber do schránky, vyberte Upraviť > Vystrihnúť . Odstránenie a výber na vrstve pozadia nahradí pôvodnú farbu farbou pozadia. Odstránenie a výber na štandardnej vrstve nahradí pôvodnú farbu priehľadnosťou vrstvy.

Možno sa tiež opýtať, čo je to nástroj na rezanie? The Nástroj na rezanie umožňuje rozdeliť obrázok na menšie časti, ktoré do seba zapadajú ako skladačka (ale s rovnými okrajmi). The nástroj na rezanie sa nachádza v hornej časti Photoshop Toolbox. Nakrájané obrázky sa bežne používajú na prácu s webovým dizajnom, ktorá niekedy vyžaduje, aby boli obrázky rozdelené týmto spôsobom.

Okrem toho, ako skryjete rezy vo Photoshope?

Zobraziť resp skryť auto plátky Vykonajte jeden z nasledujúcich krokov: Vyberte Plátok Vyberte nástroj a kliknite na položku Zobraziť automaticky Plátky alebo Skryť Auto Plátky v lište možností. Vyberte Zobraziť > Zobraziť > Plátky . Auto plátky objaví sa so zvyškom vášho plátky.

Ako krájate vo Photoshope CC?

Táto funkcia funguje rovnako vo všetkých najnovších verziách Adobe Photoshop: CS5, CS6 a Creative Cloud (CC)

  1. Prejdite na panel s nástrojmi, kliknite a podržte nástroj Crop Tool a vyberte nástroj Slice Tool.
  2. Na paneli možností kliknite na tlačidlo Výrezy z vodítok.

Odporúča: