Čo je Raisepropertychanged WPF?
Čo je Raisepropertychanged WPF?

Video: Čo je Raisepropertychanged WPF?

Video: Čo je Raisepropertychanged WPF?
Video: C#/WPF - .NET Community Toolkit 8.1 2024, Smieť
Anonim

2. 9. Vlastnosť Zmenená sa používa na upozornenie používateľského rozhrania, že sa v modeli niečo zmenilo. Keďže meníte vnútornú vlastnosť objektu Používateľ – samotná vlastnosť Používateľ sa nemení, a preto sa Vlastnosť Zmenená udalosť nie je vyvolaná.

Tiež sa pýtali, aké je použitie INotifyPropertyChanged vo WPF?

INotifyPropertyChanged rozhranie je použité upozorniť pohľad alebo ViewModel, že nezáleží na tom, ktorá vlastnosť je záväzná; je aktualizovaný. Zoberme si príklad na pochopenie tohto rozhrania. Zober si jedno WPF Okno, v ktorom sú celkovo tri polia: Meno, Priezvisko a Celé meno.

Následne je otázkou, čo je OnPropertyChanged? INotifyPropertyChanged je členom rozhrania v systéme. Menný priestor ComponentModel. Toto rozhranie sa používa na oznámenie kontroly, že hodnota vlastnosti sa zmenila.

Okrem toho, čo je Updateourcetrigger WPF?

UpdateSourceTrigger . Toto je vlastnosť väzby, ktorá riadi tok údajov z cieľa do zdroja a používa sa na obojsmernú väzbu údajov. Predvolený režim je, keď sa zmení zameranie, ale je k dispozícii mnoho ďalších možností, ktoré uvidíme v tomto článku.

Ako implementujete INotifyPropertyChanged?

Komu implementovať INotifyPropertyChanged musíte deklarovať udalosť PropertyChanged a vytvoriť metódu OnPropertyChanged. Potom pre každú vlastnosť, pre ktorú chcete upozorniť na zmenu, zavoláte OnPropertyChanged vždy, keď sa vlastnosť aktualizuje.

Odporúča: