Potrebujete doktorát, aby ste sa stali výskumným asistentom?
Potrebujete doktorát, aby ste sa stali výskumným asistentom?

Video: Potrebujete doktorát, aby ste sa stali výskumným asistentom?

Video: Potrebujete doktorát, aby ste sa stali výskumným asistentom?
Video: Lynn Kuo - Episode 17 - Violin Podcast 2024, Apríl
Anonim

Môžeš byť a výskumný asistent s vysokoškolským titulom justan a a výskumu spájať len s magisterským titulom. Ale ak chceš byť výskumu kolegom alebo vedcom a majú v úmysle robiť PhD úrovni výskumu , vy možno chcieť získať a PhD . PhD kvalifikáciu zvyčajne robí toto pre vy bez vy povedať slovo.

Aké vzdelanie potom potrebujete, aby ste boli výskumníkom?

Všetky výskumný vedec pozície, dokonca aj na najvyššej úrovni, bude vyžadujú, aby kandidáti mali aspoň bakalársky titul z príslušného predmetu. Chémia je očividne populárna medzi ašpirantmi na vysokoškolské štúdium výskumu vedcov, najmä tých, ktorí sa zaujímajú konkrétne o chémiu výskumu štúdia.

Tiež viete, môžem byť vedcom bez titulu? Je nepravdepodobné, že robíte seriózny vedecký výskum bez titulu , ale to neznamená, že nebudete v laboratóriu. V niektorých prípadoch to môže vyžadovať HND alebo HNC, ale nie vždy: vy sa môže stať laboratórny asistent NHS s dobrou sadou GCSEsor A-úrovní, pretože všetky školenia prebiehajú v praxi.

Okrem toho, akú kvalifikáciu potrebujete, aby ste boli výskumným asistentom?

Aj keď niektoré výskumný asistent pracovné miesta vyžadujú bakalárske vzdelanie v príslušnom odbore, niektoré výskumný asistent pozície vyžadujú iba pridružený titul a poskytujú školenie na pracovisku. Vysokoškolskí alebo postgraduálni študenti často slúžia ako výskumných asistentov profesorom alebo iným odborníkom vo svojom odbore.

Aký je plat vedca?

Tieto výskumy vedci sú zodpovedné za zavedenie mnohých nových liekov a spôsobov liečby chorôb. Perspektívny lekársky výskum vedci zvyčajne sa vyžaduje mať Ph. D. Medián plat pre lekársky výskum vedci bola v roku 2006 71 490 dolárov, podľa príručky Occupational Outlook Handbook.

Odporúča: