Je predplatné len Autodesk?
Je predplatné len Autodesk?

Video: Je predplatné len Autodesk?

Video: Je predplatné len Autodesk?
Video: Co je Autodesk Flex? A jak mi pomůže ušetřit? 2024, Smieť
Anonim

Autodesk softvér je dostupný s a iba predplatné . Už nepredávame trvalé licencie.

Okrem toho, koľko stojí licencia AutoDesk?

Samostatný Náklady na licenciu AutoCAD 4 195,00 USD. Ak nezískate predplatné na údržbu v hodnote 1 250 USD ročne, nebudete dostávať žiadne veľké aktualizácie ani technickú podporu od spoločnosti AutoCAD . Častejším prístupom je použitie AutoDesk predplatiteľská služba. Mesačné predplatné Náklady na AutoCAD 210 dolárov mesačne, čo je dosť drahé.

čo sa stane, keď moje predplatné AutoDesk vyprší? Kedy platnosť vášho predplatného vyprší , už nemáte prístup tvoj softvér alebo cloudové služby. Môžete však stále prezerať a zdieľať tvoj projekty pomocou našich bezplatných divákov. Poznámka: Po platnosť vášho predplatného vyprší , nemôžete ho obnoviť. Ak si chcete kúpiť nový predplatné , ísť do spoločnosti Autodesk internetový obchod.

Navyše, čo je trvalá licencia AutoDesk?

Trvalé licencie takto sa doteraz získavala väčšina špičkového softvéru. Na nákup sú potrebné počiatočné náklady a licenciu plus ročné predplatné, ktoré vlastníka oprávňuje na všetky aktualizácie a technickú podporu.

Môžem používať licenciu AutoCAD doma?

Produkty s prístupom pre jedného používateľa môcť byť použité z akéhokoľvek počítača a robiť nevyžadujú a Domov - používať licenciu . Požiadať a Licencia na domáce použitie , pozri Žiadosť a Licencia do Použite Softwareat Domov.

Odporúča: