Obsah:

Ako získam nový študentský preukaz Mizzou?
Ako získam nový študentský preukaz Mizzou?

Video: Ako získam nový študentský preukaz Mizzou?

Video: Ako získam nový študentský preukaz Mizzou?
Video: Ako je to s novými občianskymi preukazmi? 2024, Smieť
Anonim

Komu nahradiť stratený alebo ukradnutý kartu navštíviť Občiansky preukaz Kancelária na nižšej úrovni The Mizzou Obchod umiestnený vo vnútri Študent MU centrum. Pondelok – piatok: 8:00 – 17:00 hod.

Jednoducho, ako nájdem svoj študentský preukaz pre Mizzou?

Študenti

  1. Nájdite svoje EMPL ID číslo po prihlásení sa do systému MyZou.
  2. Vyberte "Samoobsluha"
  3. Vyberte "Osobné informácie Campus"
  4. Vyberte položku Demografické informácie.
  5. Nájdite svoje myZOU ID, ktoré je rovnaké ako vaše EMPL ID.

Tiež viete, kde nájdete svoje študentské identifikačné číslo? Váš sedemmiestne Identifikačné číslo študenta je číselná časť tvoj Používateľ ID pre MyUCSC. Dá sa nájsť aj na svoj študentský preukaz vložené do lišty knižnice číslo kódu na pravej strane každého kartu , v strede baru kód medzi dvoma pomlčkami.

Podobne sa ľudia pýtajú, aké je číslo študenta Mizzou?

Nájdete ho v myZou. Toto jedinečné osemmiestne číslo číslo bola vám pridelená automaticky, keď ste požiadali o prijatie, a počas vášho pôsobenia v spoločnosti sa nezmení Mizzou.

Čo je to Tiger cash Mizzou?

Tiger Cash je ideálny pre každého študenta, ktorý nosí a Mizzou občiansky preukaz a trávi čas na akademickej pôde. TigerCard Manager umožňuje používateľom vkladať finančné prostriedky na predplatený účet, ktorý možno použiť v The Mizzou Obchod, všetky lokality Campus Dining Services a vybrané služby na MizzouRec. Tiger Cash poskytuje: Debetný účet.

Odporúča: