Ako povolím rozhranie rozšíreného profilu v Salesforce?
Ako povolím rozhranie rozšíreného profilu v Salesforce?

Video: Ako povolím rozhranie rozšíreného profilu v Salesforce?

Video: Ako povolím rozhranie rozšíreného profilu v Salesforce?
Video: New Style Transfer Extension, ControlNet of Automatic1111 Stable Diffusion T2I-Adapter Color Control 2024, Septembra
Anonim

Komu povoliť a rozšírený profil užívateľ rozhranie

Pre viac informácií o rozšírený profil užívateľ rozhranie , pozri Salesforce Pomoc. Prejdite na Nastavenie > Prispôsobiť > Používateľ Rozhranie . V časti Nastavenie vyberte Povoliť rozšírený profil Používateľ Rozhranie zaškrtávacie políčko. Kliknite na tlačidlo Uložiť.

Čo je teda vylepšené rozhranie profilu?

The rozšírené používateľské rozhranie profilu poskytuje zjednodušené ovládanie profilov . Môžete jednoducho prechádzať, vyhľadávať a upravovať nastavenia pre a profilu . Vaša organizácia ho môže použiť používateľské rozhranie profilu v tom čase.

Niekto sa môže tiež opýtať, ako zmením používateľské rozhranie v Salesforce? V časti Nastavenie zadajte Profily v poli Rýchle hľadanie a potom vyberte Profily . Vyberte profilu chceš zmeniť . Na profilu stránku s podrobnosťami, kliknite Upraviť.

Ako teda povolím rozšírené zobrazenia zoznamu v Salesforce?

Vylepšené Profil Zobrazenia zoznamu môže byť povolené pre všetky organizácie Enterprise a Unlimited Edition. Komu povoliť prejdite na položku Nastavenie | Nastavenie aplikácie | Prispôsobiť | Používateľské rozhranie a vyberte Povoliť vylepšené Profil Zobrazenia zoznamu . Po zapnutí stačí prejsť do svojho profilu zoznam v časti Nastavenie | Nastavenie administrácie | Správa používateľov | Profily.

Ako vypnem rozšírené zobrazenie profilu v Salesforce?

1 odpoveď. V rámci predbežného vydania jari 18 existuje možnosť spravovať používateľov, ktorá sa nazýva nastavenia správy používateľov, zakázať a rozšírený profil od toho by to malo fungovať.

Odporúča: