Čo je to Bitronix Transaction Manager?
Čo je to Bitronix Transaction Manager?

Video: Čo je to Bitronix Transaction Manager?

Video: Čo je to Bitronix Transaction Manager?
Video: Саймон Синек: Почему с хорошим лидером вы чувствуете себя в безопасности 2024, Apríl
Anonim

The Správca transakcií Bitronix (BTM) je jednoduchá, ale úplná implementácia JTA 1.1 API. Je to plne funkčný XA manažér transakcií ktorý poskytuje všetky služby požadované JTA API a zároveň sa snaží udržať kód čo najjednoduchší, aby sa ľahšie pochopila sémantika XA.

Následne si možno položiť otázku, čo je Atomikos Transaction Manager?

Atomikos TransactionsEssentials je a manažér transakcií ktorý funguje bez aplikačného servera, je jednoduchší na používanie a vyspelejší ako porovnateľné produkty.

Tiež, ktoré API sa používa pre aplikáciu distribuovaných transakcií? Java™ Transaction API (JTA) umožňuje aplikácie vystupovať distribuované transakcie , teda transakcií ktoré pristupujú a aktualizujú údaje na dvoch alebo viacerých sieťových počítačových zdrojoch.

Navyše, čo je transakčné API?

The Transakčné API je vyrobený pre interakcie 1:1. Umožňuje vám vložiť konkrétne ID používateľa alebo do skupiny ID (token zariadenia, ID inštalácie alebo ID používateľa). Použite ho na odosielanie upozornení push orientovaných na akciu alebo času.

Čo je to transakcia XA?

XA transakcie . XA je dvojfázový protokol odovzdania, ktorý je natívne podporovaný mnohými databázami a transakcie monitory. Zabezpečuje integritu údajov jednotnou koordináciou transakcií prístup k viacerým relačným databázam. Správca prostriedkov spravuje konkrétny prostriedok, ako je databáza alebo systém JMS.

Odporúča: