Ako získam svoje záložky Safari späť z iCloud?
Ako získam svoje záložky Safari späť z iCloud?

Video: Ako získam svoje záložky Safari späť z iCloud?

Video: Ako získam svoje záložky Safari späť z iCloud?
Video: Safari Bookmarks Disappeared: What to Do? 2024, Apríl
Anonim

Otvorené iCloud pre Windows . Zrušte výber Záložky a kliknite na tlačidlo Použiť. Zmeniť a umiestnenie priečinka s obľúbenými položkami späť do a predvolené umiestnenie (zvyčajne C: Meno používateľa Obľúbené). Návrat do iCloud pre Windows , vyberte Záložky a kliknite na tlačidlo Použiť.

Ľudia sa tiež pýtajú, ako obnovím svoje záložky Safari z iCloud?

Obnoviť tvoj Záložky Safari a zoznam na čítanie. Prejdite do časti Nastavenia zapnuté iCloud .com, potom kliknite Obnoviť záložky (v časti Rozšírené). Dostupné verzie sú zoradené podľa dátumu a času, kedy boli archivované. Napravo od požadovanej verzie obnoviť , kliknite Obnoviť.

Prečo zmizli moje záložky Safari? Ak ste náhle stratili svoje záložky alebo oni sú nesynchronizuje sa, a prvá vec ty by mal robiť je zatvorený a znovu otvorený Safari aplikácie. Niekedy jednoduchý reštart a aplikácia dokáže opraviť chýbajúce záložky .iCloud automaticky synchronizuje vaše Záložky Safari na váš iPad.

Ako v tomto ohľade získam späť svoje záložky Safari?

Otvorte okno Finder a prejdite na HomeDirectory/Library/ Safari . Podržte kláves možností a potiahnite Záložky .plist na iné miesto. Podržaním klávesu voľby zabezpečíte, že sa vytvorí kópia a že originál zostane v predvolenom umiestnení.

Sú záložky Safari zálohované v iCloud?

Zálohovanie tvoj Záložky Safari do iCloud je veľmi ľahké. Nabudúce vaše zariadenie zálohovanie do iCloud automaticky, váš záložky bude zaradený do zálohovanie.

Odporúča: