Koľko stojí najmenší iPhone XS?
Koľko stojí najmenší iPhone XS?

Video: Koľko stojí najmenší iPhone XS?

Video: Koľko stojí najmenší iPhone XS?
Video: Koľko stojí nový iPhone 11 Pro Max na Slovensku? V čom je lepší než iPhone XS Max? 2024, Smieť
Anonim

Svetový Najmenší iPhone XS Knockoff sa rozbalí, zmestí sa do dlane. Od septembra spoločnosti Apple nás delí len niečo vyše jedného mesiaca iPhone keynote a aby sme vás zdržali, prinášame vám zaujímavé unboxing video slúchadla, ktoré u nás v obchodoch asi nenájdete.

Tiež viete, aký najmenší iPhone je momentálne dostupný?

Práve teraz najmenší možnosť je iPhone 8 so 4,7-palcovým displejom za cenu 479 GBP/449 USD.

Po druhé, o koľko klesne cena iPhone XS? To by znížilo počiatočnú cenu iPhone XR späť na úroveň roku 2016 (649 dolárov) a zatraktívnilo by to aj špičkové telefóny iPhone, čím by sa cena iPhone XS znížila na 899 dolárov a iPhone XS Max. do $999 - rovnaká vyvolávacia cena ako pri minuloročnom iPhone X.

Podobne klesne cena iPhone XS?

Áno, iPhone Xs Max ceny klesnú . Telefóny Apple si dobre držia svoju hodnotu, ale ceny budú klesať v priebehu času, ako sa vydávajú novšie modely. Maloobchodníci zvyčajne zlacňujú nové telefóny, keď je ohlásený nový model.

Je iPhone 11 vodotesný?

The iPhone 11 a 11 Pro nie sú úplne vodeodolný , ale sú vodeodolný dosť na to, aby ste prežili kvapku kávy alebo sa ponorili do bazéna. Podľa spoločnosti Apple, iPhone 11 má krytie IP68, čo znamená, že je vodeodolný do 6,5 stopy (2 metre) vody po dobu 30 minút.

Odporúča: