Aké hry môžem hrať na Surface Pro 6?
Aké hry môžem hrať na Surface Pro 6?

Video: Aké hry môžem hrať na Surface Pro 6?

Video: Aké hry môžem hrať na Surface Pro 6?
Video: ТАКОВ МОЙ ПУТЬ В L4D2 2024, Apríl
Anonim

Hry Páči sa mi to civilizácia , Pillars of Eternity, Hearthstone a Football Manager fungujú veľmi dobre na hardvéri optimalizovanom pre tablety v Pro 6 , a staršie hry ako XCOM: Enemy Within, World of Warcraft, Skyrim a Fallout 3 pobeží prakticky bezchybne.

Môžete podobne hrať hry na Surface Pro?

Surface Pro je tiež určený behať fullPC desktopové aplikácie a to zahŕňa tisíce PC hry . teoreticky, môžeš použi svoj SurfacePro 4 pre hranie ale sú tu obmedzenia. The Surface Pro 4 robí nemajú diskrétnu grafickú kartu.

Okrem toho, má Surface Pro 6 grafickú kartu? Intel UHD 620 grafická karta vnútri Surface Pro 6 je určite dostatočne výkonný na to, aby zvládol bežné hry.

Len tak, ktorý povrch je najlepší na hranie?

Pokiaľ hranie ide, tvoj Povrch Pro 3 je pravdepodobne ten najlepšie tablet, ktorý môžete získať práve teraz hranie na oknách. Ale záleží na tom, čo potrebujete a zohľadnite najlepšie.

Čo dokáže Surface Pro 6?

A Microsoft Surface Pro 6 môže používať ako tablet, ktorý využíva výhody dotykového rozhrania, alebo ako notebook s klávesnicovým nástavcom, ktorý slúži aj ako kryt displeja, alebo v štúdiovom režime, ktorý umožňuje použitie Povrch Pero a ciferník.

Odporúča: