Obsah:

Ako prepnem div pomocou jQuery?
Ako prepnem div pomocou jQuery?

Video: Ako prepnem div pomocou jQuery?

Video: Ako prepnem div pomocou jQuery?
Video: The jQuery Hide, Show, and Toggle Functions 2024, Septembra
Anonim

Komu prepnúť div viditeľnosť v jQuery , použitie a prepnúť () metóda. Kontroluje to div prvok pre viditeľnosť, t. j. metóda show() if div je skrytý. A hide() id the div prvok je viditeľný. To nakoniec vytvorí a prepnúť účinok.

Jednoducho, ako funguje prepínanie v jQuery?

The prepnúť () metóda pripája dve alebo viac funkcií prepnúť medzi pre udalosť kliknutia pre vybraté prvky. Pri kliknutí na prvok sa spustí prvá určená funkcia, pri opätovnom kliknutí sa spustí druhá funkcia atď. Poznámka: Existuje tiež a jQuery Metóda efektov tzv prepnúť ().

Okrem toho, ako prepínate? Stlačte "Alt-Tab" rýchlo prepnúť medzi aktuálnym a posledným zobrazeným oknom. Opakovaným stláčaním skratky vyberte inú kartu; po uvoľnení kláves Windows zobrazí vybrané okno. Stlačte "Ctrl-Alt-Tab" pre zobrazenie prekryvnej obrazovky s oknami programu.

Jednoducho, ako môžem prepnúť zobrazenie v JavaScripte?

Kroky

  1. Zabaľte obsah, s ktorým chcete prepínať zobrazenie, do kontajnera. Toto je obsah.
  2. Ak chcete zmeniť zobrazenie, vložte kód JavaScript.
  3. Na spustenie funkcie použite obsluhu udalosti.

Ako skryjem prvok v HTML?

Skryť alebo ukázať prvkov v HTML pomocou vlastnosti zobrazenia. Vlastnosť zobrazenia štýlu sa používa skryť a ukázať obsah HTML DOM prístupom k DOM element pomocou JavaScript/jQuery. Komu skryť an element , nastavte vlastnosť zobrazenia štýlu na „none“.

Odporúča: