Obsah:

Dokážete stlmiť kliknutie myšou?
Dokážete stlmiť kliknutie myšou?

Video: Dokážete stlmiť kliknutie myšou?

Video: Dokážete stlmiť kliknutie myšou?
Video: Upcycling scraps for words - Starving Emma 2024, Smieť
Anonim

Ak ty chcieť stíšiť myš pre tvoj vlastný pokoj - a pokoj ostatných okolo vy - trochu pamäťovej peny môcť urobiť trik bez potreby spájkovania. Ak ty som unavený z kliknite , kliknite , kliknite , existuje niekoľko možností. Môžeš kúpiť " tichý " myš , ale neviem ako tichý v skutočnosti budú.

Následne sa možno spýtať, či existuje tiché klikanie myši?

A tichá myš pomáha tlmiť a znížením okolitého hluku vo vašej kancelárii kliknutie zvuky a a zvuk a rolovacie koliesko. Niektorí tichá myš značky sú tiež navrhnuté tak, aby sa ticho pohybovali po povrchu vášho stola s alebo bez a myš podložka. A káblové myš sa pripája cez USB a nevyžaduje žiadny iný zdroj napájania.

Okrem toho, ako sa kliká myšou? A kliknutie myšou je činnosť lisovania (t.j. kliknutím ', onomatopoja) a tlačidlo na spustenie akcie, zvyčajne v kontexte grafického používateľského rozhrania (GUI).“ Kliknutie “na obrazovke tlačidlo sa dosiahne stlačením skutočného tlačidlo myši kým je ukazovateľ umiestnený nad obrazovkou tlačidlá ikonu.

Podobne, čo je tichá myš?

TICHÉ MYŠI . Vychutnajte si zvuk ticho . Kliknite bez nepríjemného kliknutia. Tiché myši sú ideálne pre verejné priestory, projekty neskoro v noci doma a sú prvé myši udelil Ticho Mark by Noise AbatementSociety.

Aká je najlepšia tichá myš?

Najlepšie tiché myši

  • Bezdrôtová herná myš VicTsing USAA2-CA32. PROS.
  • Bezdrôtová myš Logitech M330 Silent Plus. PROS.
  • Bezhlučná USB herná myš JNL-101k. PROS.
  • Bezdrôtová herná myš VEGCOO C8 Silent Click. PROS.
  • Tenká bezdrôtová myš VicTsing USAE4-VTGEPC071AB. PROS.

Odporúča: