Obsah:

Čo je to odľahčená databáza?
Čo je to odľahčená databáza?

Video: Čo je to odľahčená databáza?

Video: Čo je to odľahčená databáza?
Video: Filmový Festival Černá Věž - report 2024, Smieť
Anonim

Ľahká “znamená dizajn, ktorý je chybný na strane menšej funkčnosti. Môže byť menším problémom v niekoľkých rôznych smeroch vrátane. Málo alebo žiadne závislosti od iných knižníc. Jednoduchá inštalácia, nastavenie a/alebo zostavenie. Menšie pamäťová stopa.

Čo tu znamená ľahký softvér?

Vo výpočtovej technike ľahký softvér tiež nazývaný ľahký program a ľahký aplikácia, je počítačový program, ktorý je navrhnutý tak, aby mal malé nároky na pamäť (využitie RAM) a nízke využitie procesora, celkovo nízke využitie systémových prostriedkov.

Aká je najjednoduchšia databáza okrem vyššie uvedeného? Jednoduché súbory (nazývané ploché súbory): Toto je najviac jednoduché forma Databáza systém. Všetky údaje sú uložené v súbore ako obyčajný text.

Ak vezmeme do úvahy toto, čo je databáza SQL Light?

SQLite je softvérová knižnica, ktorá poskytuje relačné databázy manažérsky systém. SQLite má nasledujúce viditeľné vlastnosti: samostatný, bez servera, bez konfigurácie, transakčný.

Aká je najlepšia databáza pre Python?

Niektoré z open source databáz používaných s Pythonom:

  • PostgreSQL Je to Object Relational Database Management System. Má dobrú komunitnú podporu a podobne ako Python je multiplatformový.
  • MongoDB Je to NoSQL databázový systém správy.
  • Sqlite Ukladá dáta do súboru.
  • MySQL je open source RDBMS.

Odporúča: