Aké sú tri hlavné komponenty aktivácie SAP?
Aké sú tri hlavné komponenty aktivácie SAP?

Video: Aké sú tri hlavné komponenty aktivácie SAP?

Video: Aké sú tri hlavné komponenty aktivácie SAP?
Video: ПОЛИВАТЬ ОРХИДЕИ ПРАВИЛЬНО КАК, КОГДА и СКОЛЬКО? КАК НАУЧИТЬСЯ ПОЛИВАТЬ ОРХИДЕИ? ПОЛИВ ОРХИДЕЙ. 2024, Smieť
Anonim

The Fázy aktivácie SAP sú: Objavte, Pripravte sa, Preskúmajte, Realizujte, Nasaďte, Spustite. The SAP Implementácia S/4HANA a špecifická metodika sú rozsiahle pokryté v SAP Cestovná mapa S/4HANA. Obsah metodiky je usporiadaný do a tri - hierarchia úrovní: fázy , výstupy a úlohy.

Vzhľadom na to, čo je aktivačná metodika?

SAP Aktivovať je implementácia metodiky používané v SAP S/4HANA a jedinečná kombinácia 3 základných pilierov, konfigurácia SAP Guided, SAP Best Practices & Metodológia . Je nástupcom Accelerated SAP (ASAP) a SAP launch metodiky . Poskytuje tiež úplný obsah a pokyny pre každý tím vášho projektu.

Tiež, čo sú SAP Best Practices? SAP Best Practices sú balíky, ktoré poskytujú predkonfigurované obchodné procesy a projektové akcelerátory na zefektívnenie zákazníckych implementácií.

Podobne, aká je riadená konfigurácia, ktorá sa dodáva s aktiváciou SAP?

Riadená konfigurácia : Ide o súbor nástrojov, prostriedkov a urýchľovačov, ktoré pomáhajú pri implementácii SAP S4 HANA. Pomôže to hneď od počiatočného nastavenia až po spustenie podpory naživo. Toto vedený prístup pomáha preklenúť priepasť medzi obchodnými a IT skupinami, aby bola implementácia úspešná.

Je metodika aktivácie SAP založená na agilnej metodike projektového riadenia?

The Metodika SAP Activate zameriava sa na an agilný /štíhly prístup, zatiaľ čo ASAP metodiky bola rigidná/vodopádová implementácia. Konfigurácia so sprievodcom ponúka sadu nástrojov, ktoré uľahčujú aktualizácie a úpravy vašich konfigurácií.

Odporúča: