Čo je databáza vzťahov v Accesse?
Čo je databáza vzťahov v Accesse?

Video: Čo je databáza vzťahov v Accesse?

Video: Čo je databáza vzťahov v Accesse?
Video: Databáza zložité vzťahy 2024, Smieť
Anonim

A vzťah v Prístup vám pomôže skombinovať údaje z dvoch rôznych tabuliek. Každý vzťah pozostáva z polí v dvoch tabuľkách so zodpovedajúcimi údajmi. Keď v dotaze použijete súvisiace tabuľky, vzťah nech Prístup určiť, ktoré záznamy z jednotlivých tabuliek sa majú skombinovať do sady výsledkov.

Okrem toho, čo je databáza vzťahov?

A vzťah , v kontexte databázy , je situácia, ktorá existuje medzi dvoma vzťahovými databázy tabuľky, keď jedna tabuľka má cudzí kľúč, ktorý odkazuje na primárny kľúč druhej tabuľky. Vzťahy umožňujú vzťahové databázy na rozdelenie a uloženie údajov v rôznych tabuľkách a zároveň na prepojenie rôznych údajových položiek.

Okrem vyššie uvedeného, ako vytvoríte vzťah v prístupe? vy definovať a vzťah pridaním tabuliek, ktoré chcete prepojiť s oknom Vzťahy, a potom pretiahnutím poľa kľúča z jednej tabuľky a jeho umiestnením do poľa kľúča v druhej tabuľke.

V súlade s tým, koľko typov vzťahov existuje v prístupe?

tri typy

Prečo sú vzťahy v databáze dôležité?

Logické vzťah existuje medzi údajmi v tabuľke STUDENTS a údajmi v tabuľke STUDENT INSTRUMENTS. Pomáha ďalej spresňovať štruktúry tabuliek a minimalizovať nadbytočné údaje. Ako založíte a vzťah medzi dvojicou stolov nevyhnutne vykonáte drobné úpravy v štruktúrach stolov.

Odporúča: