Aký je rozdiel medzi uložením a zotrvaním v režime hibernácie?
Aký je rozdiel medzi uložením a zotrvaním v režime hibernácie?

Video: Aký je rozdiel medzi uložením a zotrvaním v režime hibernácie?

Video: Aký je rozdiel medzi uložením a zotrvaním v režime hibernácie?
Video: JPA vs Hibernate : The difference between save, persist, merge and update 2024, Smieť
Anonim

Tu je rozdiel medzi uložením a zachovaním metóda: Návratový typ pretrvávať metóda je neplatná, kým návratový typ uložiť metóda je serializovateľný objekt. Ale obaja tiež VKLADAJÚ záznamy do databázy. Ďalší rozdiel medzi pretrvávať a uložiť je, že obe metódy prevedú prechodný objekt do trvalého stavu.

Čo je lepšie uložiť alebo zotrvať v hibernácii?

Rozdiel medzi uložiť a pretrvávať metóda v Hibernácia Podobný uložiť metóda pretrvávať tiež VLOŽIŤ záznamy do databázy, ale návratový typ pretrvávať je neplatný, kým typ návratu uložiť je serializovateľný objekt. 2) Ďalší rozdiel medzi pretrvávať a uložiť je, že obe metódy robia prechodnú inštanciu trvalou.

Možno sa tiež spýtať, čo je pretrvávať v hibernácii? Hibernácia pretrváva je podobný ukladaniu (s transakciou) a pridáva objekt entity do trvalého kontextu, takže sa sledujú všetky ďalšie zmeny. Ak sa vlastnosti objektu zmenia pred potvrdením transakcie alebo vyprázdnením relácie bude uložiť aj do databázy.

Okrem toho, aký je rozdiel medzi zlúčením a zotrvaním v režime dlhodobého spánku?

JPA a Hibernácia poskytnúť rôzne metódy na pretrvávať nové a aktualizovať existujúce entity. Môžete použiť metódy pretrvávať a uložiť na uloženie novej entity a metód zlúčiť a aktualizovať, aby sa uložili zmeny oddelenej entity v databázy.

Ako funguje ukladanie alebo aktualizácia v režime dlhodobého spánku?

uložiť () metóda robí an VLOŽIŤ uložiť objekt do databázy a zároveň vrátiť identifikátor vygenerovaný databázou. Na druhej strane, uložiť alebo aktualizovať () možno použiť na opätovné pripojenie oddeleného predmetu Hibernácia Relácia t.j. môže to urobiť INSERT alebo UPDATE v závislosti od toho, či objekt v databáze existuje alebo nie.

Odporúča: