Čo je lepšie asp net alebo PHP?
Čo je lepšie asp net alebo PHP?
Anonim

ASP . NET je platený rámec webových aplikácií poskytovaný spoločnosťou Microsoft PHP je skriptovací jazyk na strane servera, ktorý je otvoreným zdrojom. ASP . NET je lepšie vhodné pre veľké a stredne veľké organizácie PHP je lepšie vybavené pre spúšťanie serverov a malé organizácie.

V tomto ohľade by som sa mal naučiť PHP alebo ASP Net?

NET zostávajú najobľúbenejšími programovacími jazykmi učenie . Je to ľahké učenie PHP alebo ASP . Mnohí z nich si to tiež myslia ASP . NET je dobrá učenie voľba pre jeho oveľa jednoduchšiu platformu so silnou podporou rámca, ktorá má určite vstavané knižnice, lepšie ovládacie prvky používateľského rozhrania a funkcie ladenia.

Tiež viete, čo je lepšie PHP alebo Python? Python je lepšie v dlhodobých projektoch. PHP má veľmi nízku krivku učenia a začať s ním je jednoduché. Python používa vynútenie odsadenia, ktoré je dosť prísne. Vďaka tomu je čitateľnejší ako PHP.

Aký je teda rozdiel medzi asp net a PHP?

PHP je programovací jazyk, zatiaľ čo ASP . NET je programovací rámec. Webové stránky vyvinuté spoločnosťou ASP . NET môže používať C#, ale aj iné jazyky ako J#. ASP . NET je zostavený keďže PHP sa vykladá. ASP . NET je určený pre stroje na okná, pričom PHP je bez platformy (a zvyčajne beží na serveroch Linux).

Prečo je sieť ASP lepšia ako iné jazyky?

Asp . net dáva vám oveľa ľahší pocit než Java alebo PHP. Pretože asp . net nie je Jazyk ako Java a Php je to rámec, ktorý vám ako vývojárovi výrazne uľahčuje život. Navyše môžete použiť množstvo Jazyk podporovaný. net platforma pre vývoj webu v asp . net ako C#, VB. Net , Python atď.

Odporúča: