Zahŕňa oprava obrazovky tlačidlo Domov?
Zahŕňa oprava obrazovky tlačidlo Domov?

Video: Zahŕňa oprava obrazovky tlačidlo Domov?

Video: Zahŕňa oprava obrazovky tlačidlo Domov?
Video: ДЭНАС-КОМПЛЕКС – самый «продвинутый» ДЭНАС 2024, Apríl
Anonim

A výmena obrazovky znovu použije domovské tlačidlo , reproduktor do uší a fotoaparát, ak nie sú chybné. Ak sú však v zlom stave, budú robiť plný výmena.

Okrem toho, môžete nahradiť domovské tlačidlo Touch ID?

Iné miesta ponúkajú domovské tlačidlá (zvyčajne opakovane použité diely, ale aj zlomy), ale ako vy musí už vedieť, neexistuje spôsob aktivácie Dotknite sa iD s tými. Ale ak nahradia nová obrazovka s domovské tlačidlo , funkcia Touch ID bude opäť pracovať? Keby len tlačidlo je problém, tak áno.

Je okrem vyššie uvedeného tlačidlo Domov na iPhone 7 súčasťou obrazovky? The iPhone 7 a 7 Zdá sa, že Plus posúva túto funkciu o krok ďalej. Domovské tlačidlo výmena-alebo poškodenie originálu domovské tlačidlo kábel poskytuje tlačidlo úplne nefunkčné: noTouch ID a (tu je novinka časť ) bez možnosti návratu do menu. Vo svojom telefóne môžete naďalej navigovať zapnutím funkcie AssistiveTouch.

Ľudia sa tiež pýtajú, zahŕňa oprava obrazovky Apple LCD?

Áno, sklo digitizéra a podklad LCD obrazovky sú zlúčené do jedného celku výmena kus --- čo bude tiež zahŕňajú nový predný fotoaparát, nový senzor priblíženia, nový reproduktor a nové tlačidlo domov. Displej je jedna jednotka, zapečatená spolu továrňou, ktorá montuje displeje.

Koľko stojí oprava domovského tlačidla na iPhone?

Oficiálny servis Apple Ak sa na vás vzťahuje ročná záruka Apple Care, spoločnosť Apple vám zaúčtuje 79,00 USD za opravu zlomené tlačidlo domov . Ak vaša záruka Apple Care vypršala, očakávajte, že zaplatíte približne 200,00 USD za všetky iPhone 6/6 plus domovské tlačidlo opravy.

Odporúča: