Obsah:

Čo je nasadenie v uhlovom?
Čo je nasadenie v uhlovom?

Video: Čo je nasadenie v uhlovom?

Video: Čo je nasadenie v uhlovom?
Video: Úhlová bruska (flexa) - rozdíl mezi kotouči a základní informace (Dílna pro začátečníky) 2024, Smieť
Anonim

Keď pridáte balík s nasadenie schopnosť, automaticky aktualizuje konfiguráciu vášho pracovného priestoru ( hranatý .json) s a nasadiť sekcii pre vybraný projekt. Potom môžete použiť ng nasadiť prikázať nasadiť ten projekt. Napríklad nasledujúci príkaz automaticky nasadí projekt na Firebase.

Čo je v tomto ohľade AoT v uhlovom?

Ako pre AoT , znamená kompilátor Ahead-of-Time, ktorý bol nedávno predstavený v r Hranatá . V porovnaní s kompiláciou JiT vykonanou Hranatá za behu, AoT poskytuje menší balík s rýchlejším vykresľovaním v prehliadači.

Tiež viete, aké je použitie zostavy NG? stavať : Zvyknutý stavať projekt pre vývojové prostredie, ktorý minimalizuje vývojové úsilie z hľadiska výkonu. Je zvyknutý stavať an aplikácie pre nasadenie v produkčnom prostredí, ktoré môže trvať dlhšie, kým sa vygenerujú zmenšené súbory, a závisí od štruktúry projektu.

Otázkou tiež je, čo je NG stavať v uhlovom?

stavať je hranatý príkaz, ktorý skompiluje aplikáciu do výstupného adresára. (pozri: hranatý / hranatý -cli/wiki/ stavať ) – Sanju 21. septembra '18 o 7:56. 35 stavať príkaz je zámerne pre budova aplikácie a nasadenie stavať artefakty.

Ako sa Angular nasadí do výroby?

AKO NASÁDZAŤ A HOSŤOVAŤ UHOLOVÝ 2 ALEBO 4 UHOLOVÝ PROJEKT NA SERVERI

  1. PREDPOKLAD: Musíte mať dokončený projekt Angular 2 alebo 4 a o nasadení na server. Povoliť produkčný režim.
  2. Upravte a nakonfigurujte svoju aplikáciu na hosťovanie. Uistite sa, že ste upravili/upravili cestu k vášmu vzdialenému serveru.
  3. Zostavte si svoju aplikáciu. Potom spustite príkaz build na svojom projekte pomocou ng build.
  4. Nahrajte svoju aplikáciu.

Odporúča: