Je AWS nákladovo efektívne?
Je AWS nákladovo efektívne?

Video: Je AWS nákladovo efektívne?

Video: Je AWS nákladovo efektívne?
Video: Cloud : зачем он нужен когда есть виртуалка? [Что изучить?] 2024, Smieť
Anonim

Naše celkové zistenia ukazujú AWS prípadov na požiadanie je približne o 300 % viac drahé než pomocou tradičnej serverovej infraštruktúry. Použitím AWS rezervovaných inštancií je približne o 250 % viac drahé ako zmluvné ekvivalentné fyzické servery na rovnakú dobu.

AWS teda skutočne šetrí peniaze?

V priemere pomocou AWS cloud computing namiesto on-premise riešení znížil náklady na výpočtovú techniku o 30 %, „úložisko v priemere o 51 % a relačné databázy v priemere o 28 %. AWS má dokonca aj kalkulačku TCO, aby ste videli vaše úspory nákladov v porovnaní s on-prem riešením.

Prečo je AWS hospodárnejší? Prečo je AWS je úspornejšie než tradičné dátové centrá pre aplikácie s rôznou výpočtovou záťažou? Inštancie Amazon EC2 je možné v prípade potreby spustiť na požiadanie. Zachováte si úplnú kontrolu a vlastníctvo vašej oblasti údajov. AWS používa viacfaktorové systémy kontroly prístupu.

Tiež viete, koľko skutočne stojí AWS?

1. - AWS má bezplatný server s názvom „Bezplatná vrstva s mikro inštanciou“- je to na 1 rok, po uplynutí tohto obdobia je náklady okolo 8 – 10 USD mesačne.

Môžem používať AWS zadarmo?

AWS zadarmo Úroveň pomôcť novým AWS zákazníci začínajú v cloude, AWS poskytuje a zadarmo úroveň použitia. The zadarmo Stupeň môcť byť použité pre čokoľvek, čo chcete spustiť v cloude: spúšťajte nové aplikácie, testujte existujúce aplikácie v cloude alebo jednoducho získajte praktické skúsenosti s AWS.

Odporúča: