Obsah:

Má Mac Pro Thunderbolt 3?
Má Mac Pro Thunderbolt 3?

Video: Má Mac Pro Thunderbolt 3?

Video: Má Mac Pro Thunderbolt 3?
Video: Распаковка Mac Pro за 2000000 руб. Самый мощный компьютер Apple в истории! 2024, Apríl
Anonim

MacBook Pro (na obrázku), MacBook vzduch, iMac Pro , iMac , a Mac mini mať viacnásobné Thunderbolt 3 ( USB-C ) porty. Ak tvoj Machas len jeden prístav takto, je to a MacBook s USB-C . To prístav podporuje všetky okrem Thunderbolt riešenia v tomto článku. MacBook má len jeden prístav , ktorý podporuje USB-C ale nie Thunderbolt.

Ako teda zistím, či môj Mac má Thunderbolt 3?

Ak chcete získať tieto informácie,

  1. V ponuke Apple vyberte About This Mac.
  2. Kliknite na Systémovú správu.
  3. Kliknite na Thunderbolt na ľavom bočnom paneli.
  4. Skontrolujte rýchlosť portov na pravej strane.

Po druhé, aké porty sú na MacBooku Pro? Nové MacBook Pro má prístavov ktoré sú len jedného typu: Thunderbolt 3, ktorý je kompatibilný s USB-C. To znamená, že budete potrebovať adaptéry. Tu je návod. Nové MacBook Pro dodáva sa s dvomi alebo štyrmi externými prístavov , v závislosti od modelu, ktorý si vyberiete. A to nové MacBook Air má pár prístavov.

Okrem toho, sú USB C a Thunderbolt 3 rovnaké?

Dva protokoly, jeden prístav Zatiaľ čo a USB - C port a Thunderbolt 3 port pozrite sa na rovnaký , Thunderbolt 3 má nejaký extra hardvér v porovnaní s rozšírenejším USB - C . Dôležité je tiež vedieť, že váš USB - C príslušenstvo a káble budú fungovať s a Thunderbolt 3 port . Všetci Thunderbolt 3 porty sú tiež USB - C prístavov.

Na čo môžete použiť Thunderbolt 3?

Thunderbolt 3 podporuje pripojenie viacerých displejov k počítaču odoslaním videa cez Thunderbolt kábel použitím Video štandardy DisplayPort 1.2. Toto povoľuje vy na pripojenie akéhokoľvek monitora, ktorý používa DisplayPort alebo jeden z kompatibilných typov pripojení, ako je mini DisplayPort.

Odporúča: