Obsah:

Ako môžem používať grafy Google?
Ako môžem používať grafy Google?

Video: Ako môžem používať grafy Google?

Video: Ako môžem používať grafy Google?
Video: Размножение Орхидеи фаленопсис. Детка орхидеи на цветоносе. УСПЕШНЫЕ ЭКСПЕРИМЕНТЫ. Как правильно... 2024, Apríl
Anonim

Najbežnejší spôsob používať Google Charts je s jednoduchý JavaScript, ktorý vložíte do svojej webovej stránky. Načítaš nejaké Google Knižnice grafov, zoznam údajov do byť zmapovaný, vyberte možnosti do prispôsobiť svoj graf, a nakoniec vytvorte objekt grafu s ID, ktoré si vyberiete.

Ako týmto spôsobom vytvoríte graf v grafoch Google?

Ako vytvoriť graf alebo graf v Tabuľkách Google

  1. Vyberte bunky.
  2. Kliknite na položku Vložiť.
  3. Vyberte položku Graf.
  4. Vyberte druh grafu.
  5. Kliknutím na položku Typy grafov zobrazíte možnosti vrátane prepínania toho, čo sa zobrazuje v riadkoch a stĺpcoch alebo iných druhov grafov.
  6. Kliknutím na položku Prispôsobenie zobrazíte ďalšie možnosti formátovania.
  7. Kliknite na položku Vložiť.

Okrem vyššie uvedeného, sú grafy Google bezplatné? Po prvé, je to a zadarmo používať nástroj, ktorý je určený pre bežných používateľov, profesionálov, nezávislých pracovníkov, vládne agentúry a veľké podniky. Bez ohľadu na rozpočet, Google Charts nenaruší vaše financie. Okrem toho, že je zadarmo , Google Charts je užívateľsky prívetivá aplikácia.

Aká aplikácia Google týmto spôsobom vytvára grafy?

Vytvorte úžasné, profesionálne vyzerajúce, animované grafy , grafov a správy o pár minút. Začnite zadarmo alebo inovujte prístup k plnej sile Infogramu. S Infogramom môžete vytvárať a publikovať krásne, interaktívne grafy , grafov a prehľady založené na údajoch, ktoré si vyberiete.

Je podpora grafov Google ukončená?

The Google Chart API je interaktívna webová služba (teraz zastarané ), ktorý vytvára grafiku grafy z údajov poskytnutých používateľom. Podpora Googlu bola ukončená API v roku 2012 s garantovanou dostupnosťou do apríla 2015.

Odporúča: