Aký príkaz zobrazí obsah smerovacej tabuľky?
Aký príkaz zobrazí obsah smerovacej tabuľky?

Video: Aký príkaz zobrazí obsah smerovacej tabuľky?

Video: Aký príkaz zobrazí obsah smerovacej tabuľky?
Video: 🚀 RUTUBE и ТОЧКА. Разработка РУТУБА за 5 часов *БЕЗ ВОДЫ* [Next / React / Nest / PostgreSQL / Redux] 2024, Apríl
Anonim

Môžeš displej a obsah smerovacej tabuľky s netstat -nr príkaz . Voľba -r povie netstatu, aby displej a smerovacia tabuľka a voľba -n povie netstatu, aby displej a tabuľky v číselnej forme.

Ľudia sa tiež pýtajú, ktorý príkaz príkazového riadku v MS Windows sa používa na zobrazenie obsahu smerovacej tabuľky?

Vo výpočtovej technike je trasa a použitý príkaz na prezeranie a manipuláciu s IP smerovacia tabuľka v Unix-like a Microsoft Windows operačných systémoch a tiež v IBM OS/2 a ReactOS.

Podobne, aký príkaz IOS sa používa na zobrazenie smerovacej tabuľky na smerovači? Komu displej iba hostiteľské trasy v rámci IPv6 smerovacia tabuľka , Použi šou ipv6 trasu miestne Príkaz Cisco IOS.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, ktorý príkaz zobrazí štatistiky pre všetky rozhrania nakonfigurované na smerovači?

Použite reláciu rozhrania EXEC príkaz do zobraziť štatistiky pre všetky nakonfigurované rozhrania na router alebo prístup na server. Výsledný výstup sa líši v závislosti od siete, pre ktorú je an rozhranie bol nakonfigurovaný.

Ktorý príkaz zobrazí obsah smerovacej tabuľky ipv6?

Komu displej a Smerovacia tabuľka IPv6 , použite reláciu ipv6 route príkaz . The ipv6 Parameter -adresa obmedzuje displej k záznamom pre zadané IPv6 adresu. Musíte špecifikovať ipv6 -parameter adresy v šestnástkovej sústave s použitím 16-bitových hodnôt medzi dvojbodkami, ako je zdokumentované v RFC 2373.

Odporúča: