Ktorý príkaz zobrazí aktualizácie smerovania RIP?
Ktorý príkaz zobrazí aktualizácie smerovania RIP?

Video: Ktorý príkaz zobrazí aktualizácie smerovania RIP?

Video: Ktorý príkaz zobrazí aktualizácie smerovania RIP?
Video: MEGA Chia GPU Farming and Plotting Guide for Linux - Gigahorse Start to Finish - 2023 2024, Smieť
Anonim

Ktorý príkaz zobrazí aktualizácie smerovania RIP? Vysvetlenie: The ladenie Príkaz IP rip sa používa na zobrazenie aktualizácií internetového protokolu (IP) Routing Information Protocol (RIP), ktoré sa odosielajú a prijímajú na smerovači. Overuje, či sú aktualizácie vysielané a nie multicastové. 4.

Ako často sa aktualizácie smerovacej tabuľky odosielajú ripovaním?

30 sekúnd

Tiež, ako povolím smerovanie RIP? Konfigurácia RIP vyžaduje nasledujúce kroky:

  1. Krok 1 Povoľte proces smerovania RIP, ktorý vás prepne do režimu konfigurácie smerovača pomocou príkazu Router#router rip.
  2. Krok 2 Špecifikujte tie siete, ktoré by mali byť inzerované pomocou RIP pomocou príkazu Router(config-router)#network [číslo-siete].

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, aký príkaz sa používa na zastavenie aktualizácií smerovania RIP v opustení rozhrania, ale stále umožňuje rozhraniu prijímať aktualizácie smerovania RIP?

Vysvetlenie: The (config-router)# pasívne rozhranie príkaz zastaví odosielanie aktualizácií z rozhrania, ale aktualizácie trasy sa stále prijímajú.

Ktorý príkaz zistí, ktoré informácie prijal Rip?

Potvrdenie príjmu reklamy RIP príkazom show ip route. The zobraziť ip protokoly označuje, že správne siete sú nakonfigurované pre reklamy RIP. Môžete potvrdiť, že tieto RIP reklamy sú prijímané pohľadom na smerovaciu tabuľku R1 a R2 pomocou príkazu show ip route.

Odporúča: