Má Note 4 vymeniteľnú batériu?
Má Note 4 vymeniteľnú batériu?

Video: Má Note 4 vymeniteľnú batériu?

Video: Má Note 4 vymeniteľnú batériu?
Video: Xiaomi Redmi Note 4 Battery Replacement || How to Remove Redmi Note 4 battery 2024, Marec
Anonim

Samsung Galaxy Poznámka 4 balí do značnej 3220 mAh batérie ktorý je na rozdiel od mnohých jeho konkurentov vrátane Nexus 6, iPhone 6 Plus a dokonca aj nového Galaxy S6 odnímateľné.

Jednoducho, dá sa batéria vymeniť v poznámke 4?

Samsung Galaxy Poznámka ® 4 - Odstráňte Batéria Na zadnej strane zariadenia nájdite zárez na ľavom hornom okraji krytu a jemne ho potiahnite batérie krytie. Nájdite zárez v pravom dolnom rohu batérie potom zdvihnite batérie von.

Okrem toho, aká je najlepšia náhradná batéria pre Samsung Galaxy Note 4? DAXTROMN Náhradná batéria pre Samsung GalaxyNote 4 je plne certifikovaný FCC, CE a RoHS batérie , čo robí efektívne výmena za ten pôvodný. Ide o Li-ion s kapacitou 3220 mAh Batéria s napätím 3,85 V vyrobeným s článkami triedy A, ktoré vydržia viac ako 500 nabíjacích cyklov.

Ak vezmeme do úvahy toto, má Note 5 vymeniteľnú batériu?

Samsung Galaxy Poznámka 5 má Non- odnímateľné typu batérie.

Aká je výdrž batérie v Note 4?

The batérie Galaxie Poznámka 4 je 3220 mAh, čo je štandard a dáva dobrý životnosť batérie užívateľom. Telefón však prichádza s množstvom funkcií, výkonným procesorom a QHD displejom, ktoré veľa využívajú batérie napájanie v závislosti od spôsobu používania telefónu. Takže veľa ľudí čelí Galaxy Poznámka 4 výdrž batérie problémy.

Odporúča: