Ako získam prístup k Ntuser dat?
Ako získam prístup k Ntuser dat?

Video: Ako získam prístup k Ntuser dat?

Video: Ako získam prístup k Ntuser dat?
Video: Как запустить Linux/Bash в Windows 10 | Настройка подсистем Windows 10 Bash и Linux 2024, Smieť
Anonim

V profile každého používateľa NTUSER . dat súbor je vo všeobecnosti skrytý, ale môžete vyhliadka jej odkrytím. Napíšte %userprofiles%, aby ste otvorili aktuálny používateľský adresár, potom na páse s nástrojmi prejdite na vyhliadka tab. V časti zobraziť/skryť začiarknite políčko Skryté položky.

Ako si pozriem Ntuser data?

Dvakrát kliknite na priečinok „HKEY_CURRENT_USER“na ľavej strane okna programu a otvorte ho vyhliadka obsah aktuálneho profilu NTUSER . DAT súbor.

Podobne, ako zmením Ntuser data? Môžeš upraviť Ntuser . dat z Editora databázy Registry; úľ môže používať všetky rovnaké kľúče a hodnoty ako v HKEY_CURRENT_USER. Kliknite na „Štart“a do vyhľadávacieho poľa zadajte „regedit“. Ukážte na "regedit.exe" a potom stlačte "Ctrl-Shift-Enter", čím otvoríte Editor databázy Registry.

ako sa používa súbor Ntuser DAT?

The ntuser . dat súbor ukladá informácie o používateľskom profile použité na konfiguráciu systému Windows pre rôznych používateľov. Údaje v ntuser . dat sa skopíruje tam a späť medzi súbor a databázy Registry systému Windows použité systémom Windows, aby ste zachovali nastavenia operačného systému a iného softvéru v počítači.

Čo sa stane, ak odstránim Ntuser dat?

Ako už bolo spomenuté, ntuser . dat je dôležitý súbor pre Windows, pretože obsahuje všetky vaše používateľské konfigurácie a nastavenia HKEY_CURRENT_USER. Odstraňuje sa súbor nespôsobí zlyhanie systému Windows, ale môcť spôsobiť zmiznutie všetkých konfigurácií alebo nastavení systému, ktoré sú zvyčajne zaznamenané v registri.

Odporúča: