Obsah:

Ako získam Georgia Tech ID?
Ako získam Georgia Tech ID?

Video: Ako získam Georgia Tech ID?

Video: Ako získam Georgia Tech ID?
Video: 🎶 ДИМАШ SOS. История выступления и анализ успеха | Dimash SOS 2024, Apríl
Anonim

Noví študenti a presuny

Po prijatí vám registrátor pridelí a Gruzínska technická identifikácia Číslo (gtID #). Vaše gtID# je univerzálne číslo, ktoré vás identifikuje v rôznych oddeleniach kampusu, zatiaľ čo BuzzCard je vaša fyzická identifikácia kartu. BuzzCard nie je možné vydať bez gtID#.

Ako potom nájdem svoje technické ID Georgia?

The Advance ID nájdete na vytlačenom poštovom štítku Georgia Tech Alumni Magazine alebo nedávny Roll Call mailing: Aké je moje gtID a kde môžem Nájsť to? gtID je jedinečné 9-miestne číslo priradené k jednotlivým záznamom v Georgia Tech databázy. Identifikátor gtID možno nájsť pomocou nástroja na vyhľadávanie gtID.

Tiež viete, čo je číslo Gtid? inštitúcie musia uchovávať ID testovania Georgia ( GTID ) pridelené každému žiadateľovi do Banneru. Inštitúcie USG dostali z prepisu XML zo strednej školy GTID je 10-ciferná identifikácia číslo ktorý je navrhnutý tak, aby sledoval študentov verejného vzdelávania v Gruzínsku od škôlky až po vysokú školu.

Podobne, ako získam svoj Gtid?

Tvojho študenta GTID je štátom vydané skúšobné identifikačné číslo. Nachádza sa v študentskom účte pod profilom študenta. A GTID sa na účte nevyplní do 3 až 4 dní po podaní prvej žiadosti.

Ako získam prístup k svojmu e-mailu Georgia Tech?

Georgia Institute of Technology GT Information Technology Často kladené otázky

  1. Po prihlásení do služby Passport kliknite na odkaz „E-mailová adresa“na ľavej strane v časti „E-mail“.
  2. Potom kliknite na prepínač vedľa „Vaša vlastná e-mailová adresa Georgia Tech“a zadajte svoje preferencie.

Odporúča: