Aký je rozdiel medzi testovaním GUI a UI?
Aký je rozdiel medzi testovaním GUI a UI?

Video: Aký je rozdiel medzi testovaním GUI a UI?

Video: Aký je rozdiel medzi testovaním GUI a UI?
Video: Богатейшее Японское море! Фугу, батимастер, марулька, шлемоносец, окунь штейндахнера // Субтитры 2024, Smieť
Anonim

testovanie používateľského rozhrania : používateľské rozhranie testovanie . Inými slovami, musíte sa uistiť, že všetky tlačidlá, polia, štítky a ďalšie prvky na obrazovke fungujú podľa predpokladov v špecifikácia. GUI testovanie : grafické užívateľské rozhranie.

Aký je týmto spôsobom rozdiel medzi GUI a UI?

GUI je " grafické užívateľské rozhranie "a UI je len „používateľské rozhranie“. GUI je podmnožinou UI . UI môžu zahŕňať negrafické rozhrania, ako sú čítačky obrazovky alebo rozhrania príkazového riadka, ktoré sa neberú do úvahy GUI.

Následne je otázkou, čo je testovanie používateľského rozhrania s príkladom? GUI testovanie je definovaný ako proces testovanie grafika systému Používateľské rozhranie prihlášky pod Test . GUI testovanie zahŕňa kontrolu obrazoviek pomocou ovládacích prvkov, ako sú ponuky, tlačidlá, ikony a všetky typy panelov – panel s nástrojmi, panel s ponukami, dialógové okná a okná atď. Rozhranie je viditeľné pre používateľa.

Podobne sa ľudia pýtajú, na čo sa používa GUI test?

GUI testovanie je proces testovanie aplikácie grafické užívateľské rozhranie aby sa zabezpečila správna funkčnosť podľa špecifikácií. Zahŕňa kontrolu komponentov aplikácie, ako sú tlačidlá, ikony, začiarkavacie políčka, farba, ponuka, okná atď.

Čo je testovanie webového používateľského rozhrania?

Testovanie webového používateľského rozhrania sa považuje za jednu z dôležitých metód súvisiacich s Automatizácia webových testov , ktorý sa väčšinou používa na overenie a overenie UI zložky z web založené na aplikáciách. Niektoré zo široko používaných nástrojov na Testovanie automatizácie používateľského rozhrania sú: Selén: Selén automatizuje prehliadače.

Odporúča: