Na čo slúži Entity Framework?
Na čo slúži Entity Framework?

Video: Na čo slúži Entity Framework?

Video: Na čo slúži Entity Framework?
Video: ТАКОВ МОЙ ПУТЬ В L4D2 2024, Smieť
Anonim

Entity Framework je open source ORM rámec pre. NET podporované spoločnosťou Microsoft. Umožňuje vývojárom pracovať s údajmi pomocou objektov tried špecifických pre doménu bez zamerania sa na základné databázové tabuľky a stĺpce, kde sú tieto údaje uložené.

Ľudia sa tiež pýtajú, čo robí Entity Framework?

Entity Framework je open-source ORM rámec pre. NET podporované spoločnosťou Microsoft. Umožňuje vývojárom pracovať s údajmi pomocou objektov z domény konkrétne triedy bez zamerania sa na podklad databázy tabuľky a stĺpce, kde sú tieto údaje uložené.

Možno sa tiež pýtať, aká je výhoda Entity Framework? Výhody Entity Framework Poskytuje automaticky generovaný kód. Znižuje čas vývoja. Znižuje náklady na vývoj. Umožňuje vývojárom vizuálne navrhovať modely a mapovať databázu.

Okrem toho, čo je Entity Framework a ako funguje?

The Entity Framework je súbor technológií v ADO. NET, ktoré podporujú vývoj dátovo orientovaných softvérových aplikácií. Musia modelovať subjektov , vzťahy a logiku obchodných problémov, ktoré riešia, a tiež musia práca s dátovými strojmi používanými na ukladanie a získavanie údajov.

Čo je Entity Framework v C#?

ADO. NET Entity Framework je objektové/relačné mapovanie (ORM) rámec čo umožňuje vývojárom pracovať s relačnými databázami. Pomocou Entity Framework , vývojári zadávajú dopyty pomocou LINQ, potom získavajú a manipulujú s údajmi ako objekty so silným typom pomocou C# alebo VB. Net.

Odporúča: