Obsah:

Čo je migračná databáza?
Čo je migračná databáza?

Video: Čo je migračná databáza?

Video: Čo je migračná databáza?
Video: Как научиться резать ножом. Шеф-повар учит резать. 2024, Smieť
Anonim

Migrácia databázy - v kontexte podnikových aplikácií - znamená presúvať svoje údajov z jednej platformy na druhú. Existuje mnoho dôvodov, prečo by ste mohli chcieť prejsť na inú platformu. Alebo spoločnosť môže zistiť, že niektoré konkrétne databázy softvér má funkcie, ktoré sú rozhodujúce pre ich obchodné potreby.

Ako teda môžem migrovať databázu?

Na migráciu databázy existujú dva kroky:

  1. Prvý krok - Vykonajte výpis MySQL. Pred prenosom databázového súboru do nového VPS ho najprv musíme zálohovať na pôvodný virtuálny server pomocou príkazu mysqldump.
  2. Druhý krok: Skopírujte databázu. SCP vám pomôže skopírovať databázu.
  3. Tretí krok – Import databázy.

Následne je otázkou, čo je migrácia databázy v laravel? Jednoducho povedané, Laravel migrácia je spôsob, ktorý vám umožňuje vytvoriť tabuľku vo vašom databázy , bez toho, aby skutočne šiel do databázy manažér, ako je phpmyadmin alebo sql lite alebo čo je váš manažér.

Tiež sa pýtali, čo je migrácia databázy v SQL Server?

V tomto článku vám predstavím rôzne spôsoby migrovať Microsoft SQL Server databázy medzi serverov alebo inštancie. Existuje veľa okolností, kedy sa budete musieť presťahovať a databázy alebo obnoviť databázy . Najbežnejšie dôvody sú: Prechod do úplne nového server . Prechod na inú inštanciu SQL.

Čo je plán migrácie údajov?

Vo svete údajov , ak sa chcete rozísť so starým softvérom, budete potrebovať a plánovať do migrovať tvoj údajov . V základných pojmoch migrácia dát je prevod údajov z jedného systému do druhého. Typicky ty migrovať dáta počas inovácie existujúceho hardvéru alebo pri sťahovaní údajov úplne na nový systém.

Odporúča: