Aké je použitie smerníc v uhlovom?
Aké je použitie smerníc v uhlovom?

Video: Aké je použitie smerníc v uhlovom?

Video: Aké je použitie smerníc v uhlovom?
Video: Top 10 Cooking Oils... The Good, Bad & Toxic! 2024, Apríl
Anonim

Uhlové smernice sú použité rozšíriť silu HTML tým, že mu dáte novú syntax. Každý smernice má meno - buď jeden z Hranatá predefinedlike ng-repeat, alebo vlastný, ktorý možno nazvať akokoľvek. Andeach smernice určuje, kde môže byť použité : v prvku, atribúte, triede alebo komentári.

Len tak, čo je direktívne v uhlovom?

smernice sú značky na prvku DOM, ktoré hovoria AngularJS pripojiť špecifikované správanie k tomuto prvku DOM alebo dokonca transformovať prvok DOM a jeho potomkov. Stručne povedané, itext končí HTML. Väčšina z smernice v AngularJS začínajú na ng- kde ng znamená Hranatá.

Okrem vyššie uvedeného, prečo potrebujeme vlastné smernice v angular? Atribút Smernice sú zodpovedný za manipuláciu so vzhľadom a správaním prvkov DOM. Môžeme použiť atribút smernice zmeniť štýl DOMelements. Títo smernice sú tiež sa používa na podmienečné skrytie alebo zobrazenie konkrétnych prvkov DOM.

V súlade s tým, aké je použitie smerníc v uhlovej 4?

Uhlová smernica : Prívlastok smernice . Atribút smernice je v podstate použité na úpravu vzhľadu a správania prvku. Selektor je vlastnosť, ktorá identifikuje atribút. to je použité asHTML tag na zacielenie a vloženie inštancie smernice triedu, kde nájde túto značku.

Aký je rozdiel medzi komponentmi a smernicami v uhlovom?

Komponent je a smernice ktoré využívajú shadowDOM na vytvorenie zapuzdreného vizuálneho správania tzv komponentov . Komponenty sa zvyčajne používajú na vytváranie widgetov používateľského rozhrania. smernice sa používa na pridanie správania k existujúcemu prvku DOMelement. Komponent sa používa na rozdelenie aplikácie na menšie komponentov.

Odporúča: