Obsah:

Ako povolím virtualizáciu v systéme AMD BIOS?
Ako povolím virtualizáciu v systéme AMD BIOS?

Video: Ako povolím virtualizáciu v systéme AMD BIOS?

Video: Ako povolím virtualizáciu v systéme AMD BIOS?
Video: How to Enable Virtualization on Windows 11 2024, Apríl
Anonim

Pri štarte stlačte kláves F2 BIOS Nastaviť. Stlačením klávesu so šípkou doprava prejdite na kartu Rozšírené a vyberte položku Vybrať Virtualizácia Technológia a potom stlačte kláves Enter. Vyberte Povolené a stlačte kláves Enter. Stlačte kláves F10 a vyberte možnosť Áno a stlačením klávesu Enter uložte zmeny a reštartujte systém Windows.

Podobne sa pýta, ako povolím virtualizáciu v AMD?

Poznámka: Kroky systému BIOS

  1. Zapnite počítač a otvorte BIOS (podľa kroku 1).
  2. Otvorte podponuku Processor Ponuka nastavení procesora môže byť skrytá v Chipset, Advanced CPU Configuration alebo Northbridge.
  3. Povoľte technológiu Intel Virtualization Technology (známu aj ako Intel VT) alebo AMD-V v závislosti od značky procesora.

Podobne, ako zistím, či je v systéme BIOS povolená virtualizácia? Ak máte operačný systém Windows 10 alebo Windows 8, najjednoduchšie spôsob kontroly je otvorením TaskManager->Performance Tab. Mali by ste vidieť Virtualizácia ako je znázornené na obrázku nižšie. Keď to je povolené , to znamená, že váš procesor podporuje Virtualizácia a je v súčasnosti povolené v systéme BIOS.

Navyše, ako povolím virtuálny BIOS?

Stlačením klávesu "Enter" otvorte podponuku. Prípadne kliknite na príslušný výber ponuky, ak je váš systém BIOS podporuje používanie myši. Prejdite nadol na „AMD-V“alebo „Intel Virtualizácia Technológia“a potom stlačte „Enter.“Pomocou klávesu so šípkou vyberte „ Povolené a potom stlačte "Enter".

Ako povolím technológiu virtualizácie v systéme ASUS BIOS?

Stlačením klávesu F2 spustíte BIOS . Vyberte kartu Rozšírené a potom vyberte položku Intel Virtualizačná technológia a Povoliť to. Stlačte kláves F10 a vyberte možnosť Áno, potom stlačením klávesu Enter uložte zmeny a reštartujte systém Windows.

Odporúča: