Obsah:

Podporuje AMD Phenom II x4 virtualizáciu?
Podporuje AMD Phenom II x4 virtualizáciu?

Video: Podporuje AMD Phenom II x4 virtualizáciu?

Video: Podporuje AMD Phenom II x4 virtualizáciu?
Video: Как включить виртуализацию процессора. 2024, Smieť
Anonim

Niektoré procesory robiť nie oficiálne podpora virtualizácie . Niekoľko príkladov procesorov, ktoré by mali podpora virtualizácie sú: Jadro 2 Duo, Core 2 Quad, Intel Core i3, i5, i7, AMD Athlon X2, AMD Athlon X4 , a AMD Phenom X4.

Ako v tomto ohľade povolím virtualizáciu v AMD?

Poznámka: Kroky systému BIOS

  1. Zapnite počítač a otvorte BIOS (podľa kroku 1).
  2. Otvorte podponuku Processor Ponuka nastavení procesora môže byť skrytá v Chipset, Advanced CPU Configuration alebo Northbridge.
  3. Povoľte technológiu Intel Virtualization Technology (známu aj ako Intel VT) alebo AMD-V v závislosti od značky procesora.

Možno sa tiež pýtať, čo znamená povoliť virtualizáciu v systéme BIOS? CPU Virtualizácia je hardvérová funkcia, ktorá sa nachádza vo všetkých súčasných procesoroch AMD a Intel, ktorá umožňuje, aby jeden procesor fungoval, ako keby išlo o viacero samostatných procesorov. Bohužiaľ, v mnohých prípadoch CPU virtualizácie je zdravotne postihnutých štandardne v BIOS a musí byť povolené aby ho operačný systém využil.

Vzhľadom na to, podporuje Core i3 virtualizáciu?

The Core i3 , mikroprocesory série i5 a i7 prinášajú VT-x virtualizácie technológie do stolných počítačov. Majú Hyper-threading, viac jadier a 64-bitovú architektúru. The i3 je „rozpočtový“model; modely i5 a i7 podpora vyššie rýchlosti hodín a viac vyrovnávacej pamäte pre lepší výkon.

Ako zistím, či je v systéme Windows 10 povolená virtualizácia?

Ak máte Windows 10 alebo Windows 8operačný systém, najjednoduchší spôsob skontrolovať je otvorením Správcu úloh-> Karta Výkon. Mali by ste vidieť Virtualizácia ako je znázornené na obrázku nižšie. Keď to je povolené , to znamená, že váš procesor podporuje Virtualizácia a je v súčasnosti povolené v systéme BIOS.

Odporúča: