Obsah:

Prečo používame multicast delegátov?
Prečo používame multicast delegátov?

Video: Prečo používame multicast delegátov?

Video: Prečo používame multicast delegátov?
Video: Data Center Networking v 21. storočí 2024, Apríl
Anonim

A Multicast Delegát je a delegovať ktorý obsahuje odkazy na viac ako jednu funkciu. Kedy my vyvolať multicast delegát , potom všetky funkcie, ktoré sú na ktoré odkazuje delegát sú bude vyvolaný. Ak vy chcete volať viacero metód pomocou a delegovať potom by všetky podpisy metódy mali byť rovnaké.

Prečo teda používame delegátov?

Prehľad delegátov

  • Delegáti sú podobné ukazovateľom funkcií C++, ale sú typovo bezpečné.
  • Delegáti umožňujú odovzdávať metódy ako parametre.
  • Delegátov možno použiť na definovanie metód spätného volania.
  • Delegáti môžu byť pripútaní k sebe; napríklad pri jednej udalosti možno volať viacero metód.

Tiež viete, čo je multicast delegát v C #? A delegovať že ukazuje viacero metód sa nazýva a multicast delegát . Operátor „+“pridá funkciu delegovať objekt a operátor "-" odstráni existujúcu funkciu z a delegovať objekt. Príklad: Delegát multicastu.

Prečo potom v C# používame delegátov?

A delegát v C# je podobný funkčným ukazovateľom C++, ale C# delegáti sú typovo bezpečné. Delegáti sa používajú na definovanie metód spätného volania a implementáciu spracovania udalostí a sú deklarované použitím " delegovať Kľúčové slovo ". Môžete deklarovať a delegovať ktoré sa môžu objaviť samostatne alebo dokonca vnorené do triedy.

Čo je delegát AC?

C# delegátov sú podobné ukazovateľom na funkcie v C alebo C++. A delegovať je premenná typu odkazu, ktorá obsahuje odkaz na metódu. Referenciu je možné zmeniť za behu. Delegáti sa používajú najmä na implementáciu udalostí a metód spätného volania. Všetky delegátov sú implicitne odvodené zo Systému.

Odporúča: