Obsah:

Čo je token BOT?
Čo je token BOT?

Video: Čo je token BOT?

Video: Čo je token BOT?
Video: ТЕЛЕГРАМ БОТ С БИРЖЕЙ И P2P ОБМЕННИКОМ БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И KYC 2024, Apríl
Anonim

Nesúlad Token robota je krátka fráza (reprezentovaná ako spleť písmen a číslic), ktorá funguje ako „kľúč“na ovládanie Discordu Bot . Tokeny sa používajú vo vnútri bot kód na odosielanie príkazov tam a späť do API, ktoré zase riadi bot akcie.

Ako získam token robota?

Získanie tokenu bota

  1. Prejdite na svoju stránku aplikácií (možno sa budete musieť najskôr prihlásiť)
  2. Kliknite na tlačidlo Vytvoriť aplikáciu.
  3. Na karte Všeobecné informácie nastavte Názov na identifikáciu vašej aplikácie (toto nie je meno robota)
  4. Prejdite na kartu Bot a vyberte možnosť Pridať robota.
  5. Kliknite na Áno, urob to!

Niekto sa môže tiež opýtať, čo je môj token Discor? Do vyhľadávacieho poľa „Filter“zadajte „/api“(bez úvodzoviek). Kliknite na „aplikácie“, ako je zvýraznené na obrázku nižšie. Ak ešte nie je vybratá, vyberte kartu hlavičky (zvýraznená na obrázku nižšie). Váš Discord token nájdete v spodnej časti karty hlavičky po "autorizácia:".

Podobne sa kladie otázka, čo môže robot robiť?

Roboty sú softvérové programy, ktoré vykonávajú automatizované, opakujúce sa, vopred definované úlohy. Tieto úlohy môcť zahŕňajú takmer akúkoľvek interakciu so softvérom, ktorý má API. Tieto úlohy môcť siahajú od rezervácií večere, cez získanie aktuálnych informácií o žiadosti o podporu až po kontrolu cien konkurentov na ich webových stránkach.

Čo je to Selfbot?

A selfbot je v podstate robot vo vašom vlastnom účte. Používa váš token na uverejňovanie správ ako vy. Reaguje len na vás a na vás. Token je malý kúsok zašifrovaného textu.

Odporúča: