Čo je to Amazon bot?
Čo je to Amazon bot?

Video: Čo je to Amazon bot?

Video: Čo je to Amazon bot?
Video: Introducing Amazon Astro – Household Robot for Home Monitoring, with Alexa 2024, Apríl
Anonim

AWS Chatbot je interaktívny agent, ktorý uľahčuje monitorovanie a interakciu s vašimi zdrojmi AWS vo vašich kanáloch Slack a Amazon Chatovacie miestnosti na zvonenie.

Je tu Amazon chat robot?

Amazon implementuje bot technológie na lepšiu automatizáciu svojich online kanálov. Pomôžu aj chatboti Amazon zvýšiť zapojenie značky. Rovnakým spôsobom by webová lokalita, blog alebo stránka na Facebooku poskytovala obsah, Amazon môžu používať chatboty na posúvanie obsahu svojim zákazníkom.

Podobne, ako sa Amazon Lex učí? Amazon Lex poskytuje technológie automatického rozpoznávania reči a prirodzeného jazyka na vytvorenie systému na porozumenie reči. Amazon Lex je schopný učiť sa mnoho rôznych spôsobov, ako by niekto mohol vyjadriť svoj zámer na základe vzorových výrokov poskytnutých vývojárom.

Len tak, je Amazon Lex zadarmo?

s Amazon Lex , platíte len za to, čo využívate. Si môžete vyskúšať Amazon Lex pre zadarmo . Od dátumu, s ktorým začínate Amazon Lex , môžete spracovať až 10 000 textových žiadostí a 5 000 rečových žiadostí mesačne pre zadarmo za prvý rok.

Je Alexa chatbot?

S Amazon Lex, rovnakými technológiami hlbokého učenia, ktoré poháňajú Amazon Alexa sú teraz dostupné pre každého vývojára a umožňujú vám rýchlo a jednoducho vytvárať sofistikované konverzačné roboty s prirodzeným jazykom („ chatboty “). S Amazon Lex platíte len za to, čo používate.

Odporúča: