Čo je IBM Azure?
Čo je IBM Azure?

Video: Čo je IBM Azure?

Video: Čo je IBM Azure?
Video: Что такое управление API? 2024, Smieť
Anonim

IBM softvér, vrátane WebSphere a MQ, je teraz Microsoft Azure Certifikované a dostupné v Microsoft Azure klasický portál. S licenciou na IBM softvér, môžete využiť výhody škálovania infraštruktúry na požiadanie, ktoré poskytuje Azure na rýchle spustenie virtuálneho počítača.

Tiež, čo je Microsoft Azure?

Microsoft Azure . Microsoft Azure (predtým Windows Azure /ˈæ??r/) je služba cloud computingu vytvorená spoločnosťou Microsoft na vytváranie, testovanie, nasadzovanie a správu aplikácií a služieb prostredníctvom Microsoft -riadené dátové centrá.

Po druhé, aké sú rôzne služby Azure? S ohľadom na to sa ponorme do našej diskusie o 10 najpopulárnejších službách Azure.

  1. Azure DevOps. Služby Azure DevOps sú prvým vstupom medzi špičkové služby Azure na trhu.
  2. Virtuálne stroje.
  3. Azure Cosmos DB.
  4. Azure Active Directory.
  5. Správa API.
  6. Azure Content Delivery Network.
  7. Azure Backup.
  8. Logické aplikácie.

Ako sa potom nazýva cloud IBM?

IBM SmartCloud (príp IBM Cloud ) IBM Značka SmartCloud zahŕňa infraštruktúru ako službu, softvér ako službu a platformu ako službu ponúkanú prostredníctvom verejnej, súkromnej a hybridnej oblak doručovacie modely.

Podporuje Azure AIX?

Skytap na poskytovanie samoobslužných služieb pre viacerých nájomcov Azure služby podporujúce všetky operačné systémy IBM Power vrátane AIX , IBM i a Linux. Seattle, WA. Služba zabezpečí podpora pre heterogénne zásobníky aplikácií vrátane natívnych podpora pre spustené pracovné zaťaženie POWER AIX , IBM i a Linux.

Odporúča: