Čo je cudzí štát v nájazde?
Čo je cudzí štát v nájazde?

Video: Čo je cudzí štát v nájazde?

Video: Čo je cudzí štát v nájazde?
Video: NEW Raid Weekend Explained Clan Capital Update (Clash of Clans) 2024, Smieť
Anonim

cudzieho štátu “znamená, že novo vložené disky nesú existujúce nájazd konfiguráciu (prípadne raz vytvorenú na inom serveri). Môžete buď: „importovať“. zahraničný nálet konfiguráciu (za predpokladu, že všetky disky zapojené do nájazd konfigurácia) na obnovenie celej konfigurácie disku.

Vzhľadom na to, čo je cudzia konfigurácia RAID?

Ak sa jeden alebo viac fyzických diskov odstráni z a konfigurácia , konfigurácia na týchto diskoch sa považuje a zahraničná konfigurácia podľa RAID ovládač. The zahraničná konfigurácia údaje sa zobrazujú v rovnakom formáte ako konfigurácie na obrazovke VD Mgmt.

Okrem toho, stratí import cudzieho disku údaje? Všetky existujúce zväzky na cudzí disk bude byť viditeľný a dostupný, keď ste importovať a disk . Túto operáciu musíte poznať bude vymazať všetky údajov na disk . Ak chcete konvertovať dynamické disk na základné bez strate dát a dokonca zvládnuť základné a dynamické disk dobre, pozrite si nasledujúci obsah.

čo je cudzí disk?

Keď pohybujete dynamikou disk z jedného počítača na druhý, ktorý nepodporuje dynamiku disk , ako sú všetky domáce vydania systému Windows a potom dynamické disk vytvorený na predchádzajúcom počítači bude označený ako a cudzí disk v Disk manažér.

Ako vymažem konfiguráciu RAID?

Komu vymazať a Konfigurácia RAID , vyberte pomocou klávesov so šípkami Odstrániť RAID Hlasitosť a potom stlačte tlačidlo Odstrániť kľúč. Ak ste odstránili a RAID zväzku a nechcete vytvárať ďalší, vyberte možnosť Exit a potom a potom stlačte kláves Enter.

Odporúča: