Čo je dynamický cudzí disk?
Čo je dynamický cudzí disk?

Video: Čo je dynamický cudzí disk?

Video: Čo je dynamický cudzí disk?
Video: TOP 15 – Skryté funkce na iPhone (iOS), které musíte znát! 🔥 2024, Smieť
Anonim

Čo je Zahraničný dynamický disk a Prečo je Dynamický disk Zobrazuje sa Zahraničné . Keď sa pohnete a dynamický disk z jedného počítača na druhý, ktorý nepodporuje dynamický disk , ako sú všetky domáce vydania systému Windows a potom dynamický disk vytvorený na predchádzajúcom počítači bude označený ako a cudzí disk v Disk manažér.

Čo to znamená konvertovať na dynamický disk týmto spôsobom?

Keď ty zmeniť základný disk do dynamický , môžete vytvoriť zväzky, ktoré zahŕňajú viacero diskov (rozložené a pruhované zväzky). Dynamický zväzky možno použiť vo väčšine, ale nie vo všetkých situáciách. Základné disky podporujú iba primárne oddiely, rozšírené oddiely a logické jednotky.

Okrem vyššie uvedeného, zničí import cudzieho disku údaje? Všetky existujúce zväzky na cudzí disk budú viditeľné a prístupné, keď vy importovať a disk . Musíte vedieť, že táto operácia bude utrieť von všetky údajov na disk . Ak chcete konvertovať dynamické disk na základné bez údajov straty a dokonca zvládnuť základné a dynamické disk dobre, pozrite si nasledujúci obsah.

Podobne sa možno pýtať, ako opravím cudzí disk?

Riešenie 1: Importujte súbor cudzí disk Na prístup k údajom na disk , musíte pridať disk na konfiguráciu systému vášho počítača. In Disk Správa, kliknite pravým tlačidlom myši na cudzí disk a vyberte „Importovať Cudzie disky Potom budú všetky existujúce zväzky na cudzí disk byť viditeľný a prístupný.

Čo je dynamický objem?

Disk, ktorý bol inicializovaný pre dynamický skladovanie sa nazýva a dynamický disk. A dynamický disk obsahuje dynamické objemy , napríklad jednoduché zväzkov , preklenutý zväzkov , pruhované zväzkov , zrkadlovo zväzkov a RAID-5 zväzkov . s dynamický úložisko, môžete vykonávať disk a objem správu bez reštartovania systému Windows.

Odporúča: