Čo je vstupný a výstupný tok?
Čo je vstupný a výstupný tok?

Video: Čo je vstupný a výstupný tok?

Video: Čo je vstupný a výstupný tok?
Video: Как сделать понижающий преобразователь постоянного тока 12 В в постоянный 2024, Apríl
Anonim

Čítanie a zápis súborov. Ako už bolo opísané, a Prúd možno definovať ako postupnosť údajov. InputStream sa používa na čítanie údajov zo zdroja a OutputStream sa používa na zapisovanie údajov do cieľa. Tu je hierarchia tried, s ktorými sa treba vysporiadať Vstupné a výstupné toky.

Len tak, čo je to vstupný tok?

Vstupný stream : Ak čítate údaje zo súboru alebo akéhokoľvek iného zdroja, Prúd použitý je vstupný prúd . Jednoduchšie povedané vstupný prúd funguje ako kanál na čítanie údajov. Výstupný tok : Ak chcete čítať a spracovávať údaje zo zdroja (súboru atď.), najprv musíte údaje uložiť. výstupný prúd.

Následne je otázkou, čo je byte stream v Jave? Java Byte streamy sa používajú na vykonávanie vstupu a výstupu 8-bit bajtov , keďže Java Charakter tokov sa používajú na vykonávanie vstupu a výstupu pre 16-bitový kód Unicode. Aj keď existuje veľa tried súvisiacich s charakterom tokov ale najčastejšie používané triedy sú FileReader a FileWriter.

V súvislosti s tým, prečo Java používa I O toky?

Java ja/ O prúd je tok údajov, ktoré vám môcť buď čítaj z, alebo ty môcť Písať. to je používa sa na trvalé vykonávanie operácií čítania a zápisu do súboru. Java používa streamy vykonávať tieto úlohy. Java Balík.io poskytuje triedy pre vstup a výstup systému cez súbory, sieť tokov , vyrovnávacie pamäte atď.

Čo je to Stream vysvetľuje rôzne typy streamov?

Dve zásadné typy prúdov píšu tokov a Čítanie tokov . Počas písania tokov zapisuje údaje do zdroja (súboru), čítania tokov sa používa na čítanie údajov zo zdroja (súboru). Balík java.io obsahuje veľké množstvo prúdové triedy ktoré poskytujú možnosti na spracovanie všetkých typy údajov.

Odporúča: