Je bitbucket nástrojom DevOps?
Je bitbucket nástrojom DevOps?

Video: Je bitbucket nástrojom DevOps?

Video: Je bitbucket nástrojom DevOps?
Video: В архиве 2024, Smieť
Anonim

Bitbucket podporuje Mercurial alebo Git, ale nie SVN. GitLab nepodporuje Mercurial ani SVN. GitLab je kompletný DevOps platforma, dodávaná ako jediná aplikácia, so vstavaným riadením projektov, správou zdrojového kódu, CI/CD, monitorovaním a ďalšími. Bitbucket vykonáva iba správu zdrojového kódu.

Čo je to bitbucket v DevOps?

Napísané v Pythone. Bitbucket je webová hostingová služba úložiska správy verzií, ktorú vlastní Atlassian, pre zdrojový kód a vývojové projekty, ktoré používajú systémy kontroly revízií Mercurial (od uvedenia do prevádzky do 1. júna 2020) alebo Git (od októbra 2011).

Okrem vyššie uvedeného, ako sa bitbucket líši od Git? Bitbucket je flexibilnejší ako Github Zatiaľ čo GitHub prichádza s množstvom funkcií a umožňuje vám vytvárať si vlastné pracovné postupy, BitBucket má zabudovanú väčšiu flexibilitu. Napríklad BitBucket vám ponúka viac možností o systéme na správu verzií, ktorý používate (vrátane Mercurialu, ako aj Git ).

Aké je použitie nástroja bitbucket?

Bitbucket je naše riešenie na správu úložiska Git určené pre profesionálne tímy. Poskytuje vám centrálne miesto na správu git repozitárov, spoluprácu na zdrojovom kóde a prevedie vás vývojovým tokom. Poskytuje úžasné funkcie, ktoré zahŕňajú: Riadenie prístupu na obmedzenie prístupu k vášmu zdrojovému kódu.

Je bitbucket nástrojom CI?

“ BitBucket a CircleCI je skvelá kombinácia, ak chcete rozvíjať svoj súkromný projekt kontinuálna integrácia zadarmo. BitBucket vám poskytuje bezplatné súkromné repozitáre a CircleCI vám poskytuje bezplatný kontajner. Je to najjednoduchšie CI službu, ktorú som kedy využil. “

Odporúča: