Ako používate ovládač VEX?
Ako používate ovládač VEX?

Video: Ako používate ovládač VEX?

Video: Ako používate ovládač VEX?
Video: Как убрать ОТЕКИ, ДВОЙНОЙ ПОДБОРОДОК и подтянуть ОВАЛ лица. Моделирующий МАССАЖ лица, шеи и декольте 2024, Smieť
Anonim

Pred jazdou a VEX IQ robot, Ovládač musí byť spárovaný s konkrétnym robotickým mozgom. Ak to chcete urobiť, pripojte Ovládač a Robot Brain spolu použitím priložený pripojovací kábel (alebo iný ethernetový kábel). Zapnite robotický mozog a odpojte kábel, keď uvidíte uviazané logo v pravom hornom rohu obrazovky LCD.

Podobne sa pýta, ako si stiahnem kód do svojho ovládača VEX?

Najprv reštartujte VEX Micro Ovládač . Potom prejdite do ponuky Robot a vyberte jednu z možností Stiahnite si program alebo Zostavte a Stiahnite si program príkaz. 2b. Zostavte a Stiahnuť ▼ Vyberte Robot > Stiahnite si program alebo Zostavte a Stiahnite si program do Stiahnuť ▼ motor Port 3 Forward program k VEX Micro Ovládač.

Po druhé, ako programujete vex? Krok 1: Pripojte Cortex k počítaču Pripojte VEX Cortex priamo do USB portu na vašom počítači pomocou USB A-to-A kábla. Počkajte niekoľko sekúnd, kým systém Windows rozpozná zariadenie. Pripojte 7,2 V batériu robota ku Cortexu a posuňte vypínač POWER do polohy ON.

Okrem toho je Robotc zadarmo?

The ROBOT Vývojový tím to s hrdosťou oznamuje ROBOT 3.50 pre platformy LEGO Mindstorms, VEX Cortex a PIC, Arduino a Robot Virtual World je teraz k dispozícii! Nové ROBOT Aktualizácia 3.50 je zadarmo -za poplatok za VŠETKY existujúce ROBOT držitelia licencie 3.0.

Ako aktualizujem svoj kľúč VEXnet 2.0?

Otvor VEXNet 2.0 Firmvér Inovovať Utility a zapojte kľúč VEXNet 2.0 želáte si upgrade do USB portu vášho počítača. Kliknite na tlačidlo „Štart“. Aktualizovať ' v rámci pomôcky na spustenie firmvéru upgrade proces.

Odporúča: