Čo je AWS RDS Aurora?
Čo je AWS RDS Aurora?

Video: Čo je AWS RDS Aurora?

Video: Čo je AWS RDS Aurora?
Video: AWS MySQL Aurora против RDS — что выбрать? 2024, Smieť
Anonim

PDF. Kindle. RSS. Amazonská Aurora ( Aurora ) je plne spravovaný relačný databázový nástroj, ktorý je kompatibilný s MySQL a PostgreSQL. Už viete, ako MySQL a PostgreSQL spájajú rýchlosť a spoľahlivosť špičkových komerčných databáz s jednoduchosťou a cenovou efektívnosťou open source databáz.

Aký je potom rozdiel medzi RDS a Aurorou?

s Aurora , môžete poskytnúť až 15 replík a replikácia sa vykoná v milisekundách. naopak RDS umožňuje iba päť replík a proces replikácie je pomalší ako Amazon Aurora . Repliky na Amazone Aurora používať rovnaké protokolovacie a ukladacie vrstvy, ktoré zase zlepšujú proces replikácie.

Podobne, na čo sa používa Aurora? Amazon Aurora je relačný databázový nástroj od Amazon Web Services. Engine je kompatibilný s MySQL, čo znamená kód, aplikácie a ovládače použité v databázy spoliehajúce sa na MySQL môžu byť používané v Aurore s minimálnymi alebo žiadnymi zmenami.

Podobne sa možno pýtať, čo je AWS Aurora?

Relačná databáza kompatibilná s MySQL a PostgreSQL vytvorená pre cloud. Amazon Aurora je relačná databáza kompatibilná s MySQL a PostgreSQL vytvorená pre cloud, ktorá kombinuje výkon a dostupnosť tradičných podnikových databáz s jednoduchosťou a cenovou efektívnosťou databáz s otvoreným zdrojovým kódom.

Stojí AWS Aurora?

Keďže sa databázové technológie neustále zlepšujú, často sa ma pýtajú, či áno hodnotu migrovať do Amazonská Aurora . Krátka odpoveď je, že to závisí od prípadu použitia. Amazonská Aurora je MySQL a PostgreSQL kompatibilná relačná databáza vytvorená a optimalizovaná pre AWS oblak.

Odporúča: